11.2 C
București
duminică, martie 26, 2023

Antreprenoriat – 1 din 3 proiecte finanțate la POC 411, scrise cu ajutorul platformei Smis.ro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Conform comunicatului MIPE, au fost semnate 1078 de contracte de finanțare cu o valoare totală de 363 milioane de euro.

Dintre cele 1078 de proiecte contractate, 302 proiecte au fost scrise cu ajutorul platformei Smis.ro conform unui comunicat al platformei.

Mai mult, 82% dintre toți beneficiarii finanțați, respectiv 850 de beneficiari și-au verificat eligibilitatea prin platforma Smis.

AM-POC a publicat în data de 24 februarie 2023 Lista solicitanților contractați pentru Acțiunea 4.1.1 POC – Schema de ajutor de stat. Conform comunicatului MIPE, au fost semnate 1078 de contracte de finanțare cu o valoare totală de 363 milioane de euro. 

Dintre cele 1078 de proiecte contractate, 302 proiecte au fost scrise cu ajutorul platformei Smis.ro conform unui comunicat al platformei. Mai mult, 82% dintre toți beneficiarii finanțați, respectiv 850 de beneficiari și-au verificat eligibilitatea prin platforma Smis. Astfel, beneficiarii și consultanții care și-au scris proiectele utilizând platforma Smis au obținut o finanțare nerambursabilă totală de peste 90 milioane de euro, iar cei care și-au verificat eligibilitatea în Smis au obținut peste 308 milioane de euro.

Totodată, compania de consultanță cu cele mai multe proiecte contractate, este Goodwill Consulting, care a reușit performanța de a obține peste 57 milioane de euro pentru clienții săi, conducând detașat clasamentul firmelor de consultanță cu 152 proiecte finanțate pentru Acțiunea POC 411 ajutor de stat. 

Peste 5.000 de proiecte la digitalizare

La acest moment, antreprenorii și consultanții își pot scrie proiectele pentru digitalizare cu ajutorul platformei Smis.ro. Fondatorul platformei Smis, Alexandru Picioruș, estimează că aplicația DIGI IMM va ajuta aproximativ 5.000 de companii să scrie proiecte de peste 200 de milioane de euro, fonduri nerambursabile pentru digitalizarea IMM-urilor.

Smis promite lansarea unui material amplu, în data de 13 martie, prin care orice antreprenor va avea acces la toți pașii, de la informarea corectă cu privire la apel, estimarea puntajului și până la scrierea și depunerea proiectelor. Aplicația Smis este gratuită, iar licența pentru generarea dosarului complet pentru depunerea proiectului costă 980 lei. Asta înseamnă că îți poți configura gratuit tot proiectul și vei achita licența Smis doar dacă alegi să îl depui.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!