24.5 C
București
miercuri, mai 31, 2023

Antreprenoriat – Bursele ANIS 2023: 5.000 EUR pentru profesori universitari și doctoranzi care integrează tehnologii noi în cursurile lor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Profesorii universitari și doctoranzii din România care integrează tehnologii noi și metode inovatoare de predare în cadrul cursurilor sau laboratoarelor din programa universitară se pot înscrie într-un program cu burse de câte 5.000 EUR.

În 2023, programul Bursele ANIS propune următoarele 7 categorii la care candidații pot înscrie proiecte: Criterii de eligibilitate Pentru a fi eligibile, cadrele didactice trebuie să aibă până în 40 de ani, să fie titulari de curs, asistenţi universitari sau doctoranzi, să integreze în cursurile și laboratoarele din anul universitar 2023 - 2024 tehnologii şi metode inovatoare de predare.

Cursurile sau laboratoarele propuse trebuie să facă dovada introducerii noilor tehnologii și/sau a unor metode de predare noi și inovatoare în anul universitar 2023 - 2024.

Profesorii universitari  și doctoranzii din România care integrează tehnologii noi și metode inovatoare de predare în cadrul cursurilor sau laboratoarelor din programa universitară se pot înscrie într-un program cu burse de câte 5.000 EUR.

Înscrierile pentru cea de-a șasea ediție a programului Bursele ANIS 2023, lansat de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, se fac în intervalul 1 – 24 septembrie. 

Mai multe detalii despre program găsiți AICI

Calendarul ediției a VI-a a programului este următorul:

 • Lansarea programului: 16 mai 2023
 • O sesiune online de informare pentru cei care doresc să aplice: 7 iunie 2023. La eveniment vor participa atât câștigători din edițiile anterioare, cât și membri ai comitetului de evaluare și potențiali candidați. Scopul evenimentului online este de a clarifica toate aspectele participării la Bursele ANIS 2023 astfel încât un număr cât mai mare de cadre universitare și doctoranzi să își poată înscrie proiectele.
 • Începerea perioadei de aplicare pentru burse: 1 septembrie 2023
 • Gala Bursele ANIS – noiembrie 2023 (data exactă urmează a fi confirmată)

Proiectele selectate la finalul perioadei de evaluare vor beneficia fiecare de câte o bursă de 5.000 EUR.

În 2023, programul Bursele ANIS propune următoarele 7 categorii la care candidații pot înscrie proiecte:

 • Big Data
 • Cybersecurity
 • Artificial Intelligence/Machine Learning
 • Virtual Reality
 • Blockchain
 • Internet of Things
 • Tech for All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăţi non-IT).

Criterii de eligibilitate

Pentru a fi eligibile, cadrele didactice trebuie să aibă până în 40 de ani, să fie titulari de curs, asistenţi universitari sau doctoranzi, să integreze în cursurile și laboratoarele din anul universitar 2023 – 2024 tehnologii şi metode inovatoare de predare. 

Cursurile sau laboratoarele propuse trebuie să facă dovada introducerii noilor tehnologii și/sau a unor metode de predare noi și inovatoare în anul universitar 2023 – 2024.

Cursurile și laboatoarele pot fi nou introduse în anul universitar 2023 – 2024 sau actualizate în proporție de cel puțin 50% în anul curent sau 60% în ultimii doi ani.

După înscrieri, candidaţii selectați vor avea câte un interviu cu membrii comitetului de evaluare, iar în luna noiembrie se vor decerna granturile pentru proiectele selectate.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!