6.8 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Antreprenoriat – Compania IT românească Tremend, vândută către multinaționala Publicis Groupe. În 2021 au înregistrat afaceri de peste 30 de milioane de euro – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Tremend a fost fondat în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu și are un focus pe zona de dezvoltare, inteligență artificială, procesare naturală de limbaj, Cloud.Achiziția Tremend și integrarea în Publicis Sapient reprezintă o expansiune puternică pentru modelul nostru de transformare digitală globală și ne așteptăm să creștem la 2.500 de angajați până în 2025”... ”Când am pornit businessul, cererea de servicii de dezvoltare software era încă la început.Romanian IT company Tremend, acquired by Publicis Sapient ”În prezent, ne concentrăm pe tehnologiile Cloud, Inteligența Artificială, Machine Learning, microservicii, Big Data sau Blockchain”, afirmă ei despre tehnologiile pe baza cărora creează acum soluțiile pentru clienți. ”Digitalizarea a devenit un trend în care se vor înscrie tot mai multe companii care vor să atragă noi clienți, să se dezvolte și să prospere într-o piață tot mai competitivă”...

Tremend a fost fondat în 2005 de Ioan Cocan și Marius Hanganu și are un focus pe zona de dezvoltare, inteligență artificială, procesare naturală de limbaj, Cloud. Printre clienții Tremend se numără Comisia Europeană, Orange, ING Bank, Metropolitan Life, Carrefour. Tremend are 650 de ingineri care lucrează în companie, iar produsele dezvoltate ajung la peste 60 de milioane de clienți finali.

Tremend va funcționa în cadrul Publicis Groupe ca o aripă centrală a Publicis Sapient, divizia de transformare digitală a grupului.

„Am fost impresionați de viziunea echipei Tremend, de skill-urile lor și de capacitatea de a fi agili. Achiziția Tremend și integrarea în Publicis Sapient reprezintă o expansiune puternică pentru modelul nostru de transformare digitală globală și ne așteptăm să creștem la 2.500 de angajați până în 2025”, a declarat Nigel Vaz, CEO al Publicis Sapient pentru tech.eu.

”Când am pornit businessul, cererea de servicii de dezvoltare software era încă la început. Tehnologiile pe care le foloseam atunci diferă fundamental față de cele cu care lucrăm astăzi. În IT, inovația face parte din cotidian, de aceea la Tremend avem un ritm accelerat de adopție a tehnologiilor și tool-urilor emergente pe care le infuzăm în soluțiile pe care le dezvoltăm”, spuneau Ioan și Marius.

Romanian IT company Tremend, acquired by Publicis Sapient

”În prezent, ne concentrăm pe tehnologiile Cloud, Inteligența Artificială, Machine Learning, microservicii, Big Data sau Blockchain”, afirmă ei despre tehnologiile pe baza cărora creează acum soluțiile pentru clienți.

”Digitalizarea a devenit un trend în care se vor înscrie tot mai multe companii care vor să atragă noi clienți, să se dezvolte și să prospere într-o piață tot mai competitivă”, declară Ioan și Marius, precizând faptul că sunt elemente, cum ar fi telemedicina și lucrul de la distanță, care nu vor mai fi privite doar ca niște beneficii.

“Am crescut ca cifră de afaceri și odată cu aceasta ne-am extins și ca echipă. Succesul proiectelor noastre inovatoare a devenit vizibil și în rezultate, consolidându-ne prezența pe piețele din SUA, Marea Britanie și Benelux și creșterea numărului de clienți ca urmare a parteneriatelor cu Microsoft, AWS, Mastercard și Salesforce”, menționează Ioan Cocan, Managing Partner, Tremend.

Febra NFT continuă – marketplace-ul OpenSea primește 300 de mil. de $…

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (start-up.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!