2.6 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Antreprenoriat – Echipa Crypto.ro „a ocupat” Wall Street pentru un proiect educațional inovativ – Academia Crypto.ro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Echipa Crypto.ro a mers pe Wall Street, în New York, cu scopul de a filma conținut pentru Academia Crypto.ro, un proiect inovativ de educație financiară care va fi lansat pe 11 octombrie.

În faimosul centru financiar din America, românii au primit undă verde pentru a filma timp de 60 de minute în fața New York Stock Exchange, în apropierea taurului care simbolizează o piață în creștere.

Antreprenorul a irosit în urmă cu 12 ani un număr mare de monede Bitcoin, pe care le-a minat, deoarece nu a văzut la momentul respectiv potențialul criptomonedei.

Cursurile se vor desfășura online, în limbile română și engleză, iar participanții vor avea acces la module, pe care le pot accesa oricând, care acoperă o gamă variată de teme și subiecte. De exemplu, „Cum să cumperi crypto” le oferă cursanților informații despre primii pași pe care trebuie să îi facă atunci când decid să investească în aceste instrumente. Modulul va răspunde la întrebări simple despre această temă, dar și la unele complexe. 

Participarea oferă, pe lângă accesul la informații detaliate despre domeniul cripto, acces la următoarele evenimente Crypto.ro, inclusiv o conferință importantă care va fi organizată la începutul anului viitor, consiliere de la figuri importante din domeniu și un NFT gratuit din colecția Sacred Spirits creată de echipă.

Alex Numeris a făcut avere din criptomonede

Criptomonedele i-au schimbat viața antreprenorului, care spune că „s-a născut și a crescut sărac”, dar a devenit milionar folosind „puterea criptomonedelor”. Acum, Alex Numeris vrea să contribuie la adopția cripto în România. El dorește să îi ajute și pe alții să aibă succes în acest domeni.

Am creat Academia Crypto.ro pentru a îndruma românii spre educația și investițiile în criptomonede. Investesc în domeniu încă din 2017 și am avut inspirația să documentez totul. Împărtășesc experiența mea de peste 5 ani în această Academie”, a explicat investitorul român.

Pentru Numeris, New York este a doua casă. Fondatorul Crypto.ro a locuit în marele centru financiar american timp de 7 ani, unde a fost, pe rând,asistent contabil, ajutor de barman, barman și fondator de agenție SEO de succes. În 2020 s-a întors în România, unde a lansat mai multe startup-uri și proiecte. 

„Planul meu de la bun început a fost să mă educ în Statele Unite și apoi să investesc în internetul românesc, deoarece este în continuă dezvoltare”, spune antreprenorul și investitorul.

Numeris păstrează, însă, legătura cu mulți oameni și proiecte din SUA. Multe dintre aceste persoane vor participa la conferința pe care Crypto.ro o va organiza, anual, începând cu 2023 la Timișoara.

Articol susținut de Crypto.ro

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!