20 C
București
luni, mai 23, 2022

Antreprenoriat – Finanțare de 1,2 milioane Euro pentru un startup ceh de terapie online prezent și în România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

La runda de finanțare au participat atât investitori extistenți, cât și fonduri de capital de risc precum Purple Ventures, Nation 1 și RSJ, conform unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro. Compania fondată în 2020 de Lukáš Krčil (foto stânga) și Roman Zámečník (foto dreapta) susține că odată cu această investiție obținută a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

Suntem foarte recunoscători că investitorii sprijină din ce în ce mai mult proiectele semnificative care nu doar creează valoare financiară, ci au și un impact social”, spune Roman Zámečník, Chief Marketing Officer Hedepy.

Un startup ceh de terapie online, prezent din 2021 cu serviciile sale și pe piața din România, a atras o investiție de 1,2 milioane de euro și vrea să se extindă în Grecia, Ungaria și Ucraina.

Startup-ul ceh a dezvoltat Hedepy, platformă de terapie online prezentă și la noi în țară. La runda de finanțare au participat atât investitori extistenți, cât și fonduri de capital de risc precum Purple Ventures, Nation 1 și RSJ, conform unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro.

Compania fondată în 2020 de Lukáš Krčil (foto stânga) și Roman Zámečník (foto dreapta) susține că odată cu această investiție obținută a ajuns să valoreze 10 milioane de euro.

„Lucrăm în mod constant pentru a extinde beneficiile terapiei online, pentru a o face mai accesibilă unui număr mai mare de persoane. Ajutorul ar trebui să ajungă la cei ce au nevoie cât mai repede posibil, în confortul propriei case, în mod ideal, în câteva minute. Datorită recentei investiții, putem face un pas mai aproape de viziunea noastră. Suntem foarte recunoscători că investitorii sprijină din ce în ce mai mult proiectele semnificative care nu doar creează valoare financiară, ci au și un impact social”, spune Roman Zámečník, Chief Marketing Officer Hedepy.  

Startup-ul susține că platforma Hedepy a devenit lider de piață în Republica Cehă, Slovacia și România, unde deține peste 40% din piață.

Platforma este prezentă și în Italia, Polonia, Grecia, Ungaria și Ucraina.

În prezent, platforma înregistrează o creștere de 30% de la o lună la alta, iar numărul de sesiuni a crescut de la 700 la peste 3.000 pe lună în ultimul an, se mai arată în comunicat.

Hedepy își propune să ofere ajutor psihologic în 8 țări europene. Platforma are deja 250 de terapeuți afiliați și o echipă administrativă de 25 de persoane.  

„În Ucraina, creăm și o fundație prin care vom strânge ajutoare pentru cei care nu își permit ședințe cu un terapeut. În timp, vom extinde acest ajutor nu doar celor afectați de război, ci celor care au nevoie în toate țările în care ne desfășurăm activitatea”, explică Lukáš Krčil, CEO al Hedepy.  

Jan Stanek, partener fondator la Purple Ventures spune că „am decis să sprijinim Hedepy în expansiunea sa deoarece înțelegem importanța majoră a terapiei online și a îngrijirii sănătății psihice. Acestea schimbă lumea în bine. Ne potrivim perfect cu echipa fondatoare și avem mare încredere în capacitatea lor de a face din Hedepy un jucător european puternic”.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!