16.8 C
București
luni, mai 29, 2023

Antreprenoriat – Finanțare de 2 milioane dolari pentru startup-ul românesc Pluria, de spații de lucru flexibile – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Un startup românesc de spații de lucru flexibile a obținut o finanțare de 2 milioane de dolari într-o rundă de investiții condusă de firma de capital de risc Eleven Ventures din Bulgaria.

Startup-ul Pluria, fondat în 2020 de antreprenorii români Andrei Crețu (CEO) și Gabriela Drăghia (CRO), a lansat o platformă care pune la dispoziția companiilor o rețea de spații de birou flexibile din care se poate lucra: hub-uri de coworking...

Cine sunt fondatorii Pluria Fondatorii Pluria, Andrei Crețu și Gabriela Drăghia, s-au cunoscut acum mai bine de 10 ani, când lucrau împreună la o companie de consultanță, după cum arată Eleven Ventures.

Un startup românesc de spații de lucru flexibile a obținut o finanțare de 2 milioane de dolari într-o rundă de investiții condusă de firma de capital de risc Eleven Ventures din Bulgaria

Startup-ul Pluria, fondat în 2020 de antreprenorii români Andrei Crețu (CEO) și Gabriela Drăghia (CRO), a lansat o platformă care pune la dispoziția companiilor o rețea de spații de birou flexibile din care se poate lucra: hub-uri de coworking, lounge-uri de hoteluri, cafenele etc.

La runda de finanțare ridicată de startup-ul românesc au mai participat și Croton Capital, WIT Angels Club, Phoenix Venture Fund și investitori business angels, potrivit Trending Topics.

Startup-ul are acum în plan să utilizeze investiția obținută pentru a-și extinde și dezvolta soluția. 

Cine sunt fondatorii Pluria

Fondatorii Pluria, Andrei Crețu și Gabriela Drăghia, s-au cunoscut acum mai bine de 10 ani, când lucrau împreună la o companie de consultanță, după cum arată Eleven Ventures. 

Cu timpul, cei doi antreprenori au mers pe drumuri diferite: Andrei a și-a lansat în 2011 propria afacere, Benefit Seven (7card), de abonamente la sală pentru angajați, pe care a vândut-o în 2019 către Sodexo, iar Gabriela a început să lucreze la Mastercard. 

În perioada pandemiei COVID-19, antreprenorul a observart că din ce în ce mai multe companii încep să angajeze lucrători în sistem remote, dar le era greu să se organizeze.

Așa că împreună cu Gabriela Drăghia a lansat în 2020 Pluria, „Airbnb-ul biroului”, o rețea care până acum a ajuns să includă peste 500 de spații flexibile de lucru în România, Spania, Portugalia, Columbia, Mexic, Brazilia.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!