12.6 C
București
joi, martie 23, 2023

Antreprenoriat – Firma românească Dacia Plant, cumpărată de belgieni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Dacia Plant operează printr-o fabrică situată în comuna Bod, județul Brasov, unde produce peste 250 de tipuri de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante si extracte standardizate.

De partea cealaltă, Ceres Pharma este o companie fondată în anul 2017 de CEO-ul Mario Debel, alături de compania de investiții Alychlo.

În 2021, firma belgiană a fost cumpărată de fondul de investiții Naxicap Partners.

Dacia Plant, producător român de vitamine și alte suplimente nutritive pe bază de plante, fondat de antreprenorii Călin Ioan Ianța și Radu Ionescu-Heroiu, a fost cumpărată de compania belgiană Ceres Pharma.

Fondatorii Dacia Plant vor rămâne și mai departe în cadrul companiei, a precizat cumpărătorul, Ceres Pharma, într-un comunicat transmis marți.

În urma achiziției, firma românească va avea acces la noi piețe în regiune.

„Împreună, vom fi mai puternici să ne executăm planul ambițios de creștere în România și ne vom putea vinde produsele de fitoterapie și noile produse inovatoare în alte țări din Europa de Vest, Centrală și de Est” – a spus  Călin Ioan Ianța, cofondator și co-CEO al Dacia Plant.

Dacia Plant operează printr-o fabrică situată în comuna  Bod, județul Brasov, unde produce peste 250 de tipuri de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi si siropuri bazate pe plante si extracte standardizate. Brandurile companiei sunt: Dacia Plant, Interferonat, Îngerasul, Sublima, Specialiștii Plantelor, Citonat, Detoxicolon și Bun de tot.

De partea cealaltă, Ceres Pharma este o companie fondată în anul 2017 de CEO-ul Mario Debel, alături de compania de investiții Alychlo. În 2021, firma belgiană a fost cumpărată de fondul de investiții Naxicap Partners. Compania este specializată pe dezvoltarea și distribuția de medicamente, instrumente medicale, biocide, cosmetice și suplimente nutritive.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!