1.4 C
București
luni, ianuarie 17, 2022

Antreprenoriat – Înscrieri online: Concurs de proiecte tech pentru elevele din România – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Elevele din România, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, se pot înscrie la Competiția Națională Technovation Girls, destinată fetelor pasionate de comunicare, design sau de tehnologie și care oferă premii. În program se pot înscrie elevele care vor să învețe sau să își perfecționeze cunoștințele IT și abilitățile de leadership și care pot crea, sub îndrumarea mentorilor și cu ajutorul materialelor puse la dispoziție: o aplicație de mobil sau un prototip de inteligență artificială... Prin Technovation elevele învață să dezvolte aplicații de mobil sau programe cu inteligență artificială despre teme precum: sărăcie, mediul înconjurător, pace, egalitate, educație, sănătate. ... Competiția Națională Technovation Girls își propune să ofere gratuit fetelor din întreaga lume oportunitatea de a dobândi abilitățile unor viitoare antreprenoare și lideri în domeniul IT.

Elevele din România, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, se pot înscrie la Competiția Națională Technovation Girls, destinată fetelor pasionate de comunicare, design sau de tehnologie și care oferă premii.

În program se pot înscrie elevele care vor să învețe sau să își perfecționeze cunoștințele IT și abilitățile de leadership și care pot crea, sub îndrumarea mentorilor și cu ajutorul materialelor puse la dispoziție: o aplicație de mobil sau un prototip de inteligență artificială.

Doritoarele se pot înscrie AICI.

Nu este nevoie ca participantele să cunoască programare înainte de a se înscrie. Vor avea la dispoziție un plan complet pentru crearea proiectului și vor fi îndrumate de oameni cu experiență în tehnologie.

Programul Technovation prezintă 3 divizii pentru participante:

  • divizia pentru începătoare pentru fete între 8 și 12 ani;
  • divizia junioare pentru fete între 13 și 15 ani;
  • divizia senioare pentru fete între 16 și 18 ani.

Fetele vor lucra în echipă, alături de prietenele lor sau de alte eleve din țară care sunt în căutarea unei echipe și vor fi susținute de un mentor. Cele care au mai puțin de 12 ani pot avea un părinte ca mentor.

Prin Technovation elevele învață să dezvolte aplicații de mobil sau programe cu inteligență artificială despre teme precum:

  • sărăcie,
  • mediul înconjurător,
  • pace,
  • egalitate,
  • educație,
  • sănătate.

Competiția Națională Technovation Girls își propune să ofere gratuit fetelor din întreaga lume oportunitatea de a dobândi abilitățile unor viitoare antreprenoare și lideri în domeniul IT.

Obiectivul programului este ca elevele să învețe să creeze o aplicație de mobil sau un program cu inteligență artificială prin care să rezolve una dintre problemele din comunitate din care fac parte.

Competiția Technovation Girls este organizată în România anual de Asociația Adfaber.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!