4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Antreprenoriat – Înscrieri: Se lansează prima școală Post-MBA din România, pentru zona de business – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

După ce în 2014 a reușit să aducă în Cluj-Napoca primul program Executive MBA 100% britanic, în 2022, Transilvania Executive Education lansează proiectul Post-MBA pentru a oferi comunității de afaceri reunite în jurul programelor educaționale TEE o oportunitate de a se întâlni din nou...

„Lansarea Post MBA School este încă o dovadă a faptului că programul de Executive MBA derulat de către TEE de 7 ani încoace își atinge cu succes cele două obiective principale: dezvoltarea de cunoștințe și abilități necesare perfecționării profesionale a managerilor și antreprenorilor români...

Acesta îți returnează o parte din banii cheltuiți Luni, 29 Aug 2022 - 11:29 FSB susține că a identificat un al doilea asasin în cazul uciderii Dariei Dughina / Ce rol ar fi avut acesta Luni, 29 Aug 2022 - 11:15 VIDEO Bad Bunny şi Taylor Swift au triumfat la gala MTV Video Music Awards / Lista câștigătorilor Luni...

Se lansează prima școală Post-MBA din România, o oportunitate educațională pentru zona de business, dezvoltată de Transilvania Executive Education.

După ce în 2014 a reușit să aducă în Cluj-Napoca primul program Executive MBA 100% britanic, în 2022, Transilvania Executive Education lansează proiectul Post-MBA pentru a oferi comunității de afaceri reunite în jurul programelor educaționale TEE o oportunitate de a se întâlni din nou, într-un mediu de învățare structurat, sub îndrumarea unor experți internaționali care fac parte din echipa de predare a programului Executive MBA validat de Universitatea Buckingham.

  • Programul începe pe 7 septembrie și va avea 3  workshop-uri:
  1. Strategie și inovație (7 septembrie);
  2. Managementul operațiunilor și a lanțului de aprovizionare (24 octombrie);
  3. Gândire sistemică în business (7 decembrie).
  • Programul se adresează persoanelor cu minim 5 ani de experiență în management;
  • Fiecare workshop are loc în Cluj-Napoca.

Înscrirea pentru fiecare workshop se face AICI.

Fiecare întâlnire este structurată sub forma unui workshop, organizat față-în-față, în Cluj-Napoca, timp de 6 ore (de la ora 14 la ora 20).

Experții internaționali prezenți la eveniment vor aborda cele mai recente tendințe/modele pe care participanții le pot aplica în organizațiile lor a doua zi.

După fiecare eveniment, se va organiza o cină de networking.

Atelierele sunt destinate persoanelor cu cel puțin 5 ani de experiență în management.

Prețul pentru fiecare întâlnire este de 120 euro+TVA pentru absolvenții programelor educaționale oferite de TEE și 200 de euro+TVA pentru participanții care, cu această ocazie, vor intra în comunitatea TEE.  

„Lansarea școlii Post-MBA este invitația adresată comunității TEE de a continua experiența de învățare care ne-a adus împreună. Ne dorim să construim un spațiu unde discuțiile despre strategie, inovație sau gândire sistemică să prindă viață și să contribuie la dezvoltare. Avem atât de multe de învățat unii de la altii: alumni ai programului Executive MBA, participanții în cadrul cursului de Strategie pentru o Economie Digitală al TEE, dar și de la antreprenori și manageri de succes. Vrem să ne conectăm și să construim mai departe”, spune Tiberiu Moisă, președintele Transilvania Executive Education.

Școala TEE Post-MBA nu include teme, credite și nu este un program educațional formal, ci o modalitate  diferită de a reuni oameni cu interese similare pentru a discuta probleme globale într-un mediu mai puțin formal.

Lansarea Post MBA School este încă o dovadă a faptului că programul de Executive MBA derulat de către TEE de 7 ani încoace își atinge cu succes cele două obiective principale: dezvoltarea de cunoștințe și abilități necesare perfecționării profesionale a managerilor și antreprenorilor români, pe de o parte, respectiv îmbogățirea cercului de relații de business, dar și personale”, declară Alin Băiescu, alumnus al programului Executive MBA, reprezentat al Alumnilor în boardul TEE.

Primul workshop se va desfășura pe 7 septembrie, de la ora 14 și va fi susținut de Robert Lewis, antreprenor cu peste 30 de ani de experiență și lector în cadrul modulului de Strategy and Value Creation al programului Executive MBA din Cluj.

Asociația Transilvania Executive Education a fost lansată în 2015 de Universitatea Babeş-Bolyai, Banca Transilvania și Electrogrup.

De-a lungul anilor s-au alăturat acestui demers educațional Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Emerson, Endava, Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC), și Camera de Comerț Româno-Olandeză (NRCC).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!