1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Antreprenoriat – Start-up românesc de închierieri de obiecte, câștigător la un accelerator de business – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... La ediția din 2021 a acceleratorului de business au participat 22 de echipe din 5 țări, România, Grecia, Serbia, Bulgaria și Ungaria, care au susținut pitch-ul final pe 17 noiembrie la Future Summit, o conferință despre trenduri de viitor și sustenabilitate... O platformă românească de închierieri de obiecte, care sprijină economia circulară, este câștigătoarea acceleratorului de afaceri Future Makers 2021 și primește marele premiu în valoare de 10.000 de euro... Premiul al doilea, de 5.000 de euro, a fost câștigat de un start-up din Grecia, swim.me, un dispozitiv Internet of Things (IoT) care ajută înotătorii cu deficiențe de vedere să poată parctica în siguranță acest sport, însoțit de măsurători de performanță sportivă... Future Makers 2021 a însemnat o cohortă de 35 de echipe de antreprenori cu afaceri inovatoare la început de drum care, pentru o perioadă de 5 luni, au trecut printr-un program intens de incubare de business..

O platformă românească de închierieri de obiecte, care sprijină economia circulară, este câștigătoarea acceleratorului de afaceri Future Makers 2021 și primește marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

Echipa toboro, platformă românească de închirieri de obiecte care oferă membrilor oportunitatea să susțină soluțiile pe care un consum responsabil și o economie circulară le pot aduce, este startup-ul câștigător la acceleratorul de business.

Premiul al doilea, de 5.000 de euro, a fost câștigat de un start-up din Grecia, swim.me, un dispozitiv Internet of Things (IoT) care ajută înotătorii cu deficiențe de vedere să poată parctica în siguranță acest sport, însoțit de măsurători de performanță sportivă.

Pe locul al treilea este Dataphoria, tot din Grecia, o platformă de analize de date ce utilizează inteligență artificială pentru a susține companii, ONG-uri și autorități în măsurarea și raportarea sustenabilității. Startup-ul a câștigat, la rândul său, 3.000 de euro.

De asemenea, echipa DOIT din România, care dezvoltă o aplicație de provocări și resurse pentru tineri ce doresc să își dezvolte abilități de viitor a câștigat premiul de 2.000 de euro.

La ediția din 2021 a acceleratorului de business au participat 22 de echipe din 5 țări, România, Grecia, Serbia, Bulgaria și Ungaria, care au susținut pitch-ul final pe 17 noiembrie la Future Summit, o conferință despre trenduri de viitor și sustenabilitate.

La final, 4 echipe au primit premii în valoare totală de 20.000 de euro și acces la o rețea globală de antreprenori, inovatori și evenimente.

Future Makers 2021 a însemnat o cohortă de 35 de echipe de antreprenori cu afaceri inovatoare la început de drum care, pentru o perioadă de 5 luni, au trecut printr-un program intens de incubare de business.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!