16.4 C
București
marți, septembrie 27, 2022

Antreprenoriat – Startup-ul medical românesc XVision își schimbă numele – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

„Am început călătoria XVision în 2018 cu un scop precis: să generăm un impact pozitiv în lume.

Produsele Rayscape folosesc inteligența artificială pentru analiză imagistică și sunt folosite în prezent de 100 de instituții publice și private din România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Croația.

Startup-ul a fost fondat în 2018 de echipa Mindfully Technologies, de la Universitatea Politehnică Timișoara, formată din studenții Bogdan Bercean, Cristian Avramescu, Ștefan Iarca şi Andrei Tenescu, sub coordonarea profesorului Sebastian Fuicu.

Startup-ul romnânesc XVision, care a dezvoltat o platformă medicală bazată pe inteligență artificială, își schimbă numele și devine Rayscape.

Startup-ul XVision, fondat de o echipă de studenți la Timișoara, a lansat o platformă de soluții pentru medicii radiologi, care îi ajută în analiza și interpretarea imaginilor medicale.

„Am început călătoria XVision în 2018 cu un scop precis: să generăm un impact pozitiv în lume. De atunci, ne-am străduit să facem sistemul de sănătate mai inteligent cu ajutorul tehnologiei, mai exact prin oferirea de instrumente precise pentru analiza imaginilor medicale. În prezent, pentru a ne consolida poziția pe piață, am decis să venim cu o nouă identitate de brand, însemnând un nou nume, slogan și identitate vizuală. Am devenit Rayscape și motto-ul nostru este Nu ratezi nimic. Vezi tot”, spune Ștefan Iarca, CEO Rayscape.

Produsele Rayscape folosesc inteligența artificială pentru analiză imagistică și sunt folosite în prezent de 100 de instituții publice și private din România, Polonia, Ungaria, Slovacia și Croația.

Startup-ul a fost fondat în 2018 de echipa Mindfully Technologies, de la Universitatea Politehnică Timișoara, formată din studenții Bogdan Bercean, Cristian Avramescu, Ștefan Iarca şi Andrei Tenescu, sub coordonarea profesorului Sebastian Fuicu.

În 2018, cei 4 studenți au fondat firma Mindfully Technologies SRL și au obținut investiții de la un angel investor, Ciprian Man, și de la fondul de investiții GapMinder, care au intrat în firmă ca asociați.

În 2019, XVision a ajuns până în fianala Changeneers, competiția susținută de Samsung și Impact Hub, pentru inovatorii din România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!