4.3 C
București
marți, noiembrie 29, 2022

Antreprenoriat – Un marketplace de credite din Republica Moldova și-a asigurat o finanțare de peste 440.000 EUR – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Fagura.com este o platformă de investiții alternative în împrumuturi lansată în 2019, în Republica Moldova, dar înregistrată în Estonia.

Despre startup-ul fondat de Tudor Darie (foto) am mai scris pe StartupCafe.ro și la începutul anului 2022 când spuneam că fintech-ul a obținut o finanțare de 100.000 de euro de la V7 Capital, un startup studio din România...

Acum, startup-ul transmite că Seedrs a listat proiectul Fagura la o evaluare pre-money de 5 milioane EUR.

Un marketplace de credite din Republica Moldova a lansat o nouă rundă de investiții prin platforma londoneză Seedrs.com și vrea să folosească finanțarea obținută pentru extindere în statele din Uniunea Europeană și pentru dezvoltarea produsului său.

Fagura.com este o platformă de investiții alternative în împrumuturi lansată în 2019, în Republica Moldova, dar înregistrată în Estonia.

Despre startup-ul fondat de Tudor Darie (foto) am mai scris pe StartupCafe.ro și la începutul anului 2022 când spuneam că fintech-ul a obținut o finanțare de 100.000 de euro de la V7 Capital, un startup studio din România.

Acum, startup-ul transmite că Seedrs a listat proiectul Fagura la o evaluare pre-money de 5 milioane EUR.

Deja fintech-ul din Republica Moldova a obținut în primele zile de la listare peste 440.000 EUR de la 133 de investitori, depășind astfel targetul setat pentru această rundă de finanțare, de 400.000 EUR. 

Runda de investiții se desfășoară în două etape: cea privată, unde au investit prioritar investitorii din comunitatea Fagura și cea publică, deschisă pentru investitorii din întreaga lume, a transmis startup-ul.

Suma de start pentru investiție pe Seedrs este de 20 euro, iar limita în campanie ajunge la câteva sute de mii de euro. 

În această rundă, fondatorii proiectului au venit cu investiții proprii în valoare de 118 mii euro, în aceleași condiții ca toți ceilalți investitori.

Marketplace-ul de credite de la vecinii noștri a mai lansat o rundă de investiții prin Seedrs.com în vara lui 2021. Pe atunci startup-ul a folosit fondurile atrase pentru creșterea în Republica Moldova, pregătirea și depunerea dosarului de licențiere a platformei pe piața din România.  

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!