3.2 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Antreprenoriat – Un startup grecesc de 30 milioane euro vrea să obțină 500.000 EUR de la investitorii de pe platforma românească de finanțare SeedBlink – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Un startup medical din Grecia, care susține că valorează deja 30 de milioane de euro, se listează pe platforma românească de multifinanțare SeedBlink, unde își propune să obțină 500.000 de euro de la investitori.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de SeedBlink, publicației StartupCafe.ro, Neurotechnology și-a asigurat deja 4,5 milioane de euro de la fondurile de investiții CIC Capital Partners și BigPi.

Cu banii pe care îi țintește pe platforma romnânească de crowdfunding, startup-ul elen ar urma să își întregească o rundă de venture capital de serie A, în valoare totală de 5 milioane de euro.

Un startup medical din Grecia, care susține că valorează deja 30 de milioane de euro, se listează pe platforma românească de multifinanțare SeedBlink, unde își propune să obțină 500.000 de euro de la investitori.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de SeedBlink, publicației StartupCafe.ro, Neurotechnology și-a asigurat deja 4,5 milioane de euro de la fondurile de investiții CIC Capital Partners și BigPi. Cu banii pe care îi țintește pe platforma romnânească de crowdfunding, startup-ul elen ar urma să își întregească o rundă de venture capital de serie A, în valoare totală de 5 milioane de euro.

Fondurile strânse în această rundă de investiții ar urma să fie utilizate pentru „producție, studii clinice și pentru a stimula creșterea companiei pe noi piețe”.

Ce face Neurotechnology

PD Neurotechnology este o companie grecească de sănătate, fondată la Londra, în anul 2015, de către Dimitris Fotiadis (director tehnic), Spyridon Konitsiotis (director medical), Nikos Moschos (director de afaceri) și Tassos Manos (membru al Consiliului de administrație).

PD Neurotechnology spune că oferă persoanelor care suferă de boala Parkinson și de alte tulburări de mișcare articole medicale portabile, ușor de utilizat, precum și software de inteligență artificială avansat pentru monitorizare și tratament, care pot fi aplicate acasă sau în condiții non-clinice. Echipa PD Neurotechnology include 40 de specialiști în dispozitive biomedicale, neurologie, asistență medicală, logistică, inteligență artificială și boala Parkinson și dispune de un consiliu consultativ format din oameni de știință de talie internațională, specializați în neurologie și boala Parkinson.

Primul produs realizat de PD Neurotechnology, PDMonitor, este prezentat drept „dispozitiv medical din clasa IIa, marcat CE”, care „constă din dispozitive de monitorizare/articole medicale portabile care captează și afișează date primare legate de mișcare din diverse zone prestabilite ale corpului”.

Acesta este prevăzut cu un Smart Box despre care spune că „prelucrează datele de mișcare și extrage simptomele PD, precum și un PD Monitor Cloud, care combină simptomele și informațiile transmise de aplicația mobilă într-o bază completă de informații, eficientizând, astfel, managementul pacientului”.

Instrumentul pentru medici, Physician tool, este un „instrument performant de gestionare a bolii, ce realizează o arhivă electronică cu informațiile aferente pacientului, pe care medicul curant le accesează, ceea ce ajută la stadializarea bolii și optimizarea tratamentului” – potrivit firmei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.startupcafe.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!