4 C
București
vineri, decembrie 3, 2021

Banking & Servicii financiare – Consiliul de Administrație al SAI Muntenia Invest a completat convocatorul Adunării Generale a Acționarilor SIF Muntenia cu cererile lui Behboud Madadi; dividende de 350 milioane lei, pe ordinea de zi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Consiliul de administrație al SAI Muntenia Invest a completat convocatorul Adunării Generale a Acționarilor SIF Muntenia, din 15 noiembrie, cu cererile lui Behboud Madadi, acționar care deține 6,13% din SIF Muntenia (SIF4), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București... Astfel, la AGA din noiembrie, acționarii vor decide asupra distribuirii unor dividende de 350 milioane de lei, dar și schimbări la actul constitutiv, astfel încât administrarea SIF Muntenia să se facă de către un Consiliu de Administrație, ales de AGA, format din cinci membri, și revocarea administratorului SAI Muntenia Invest... 3 a adunării generale extraordinare a societății din 23.04.2020 referitoare la derularea de către SIF Muntenia SA a unui Program de răscumpărare a propriilor acțiuni, arată un raport transmis Bursei de Valori București..

Consiliul de administrație al SAI Muntenia Invest a completat convocatorul Adunării Generale a Acționarilor SIF Muntenia, din 15 noiembrie, cu cererile lui Behboud Madadi, acționar care deține 6,13% din SIF Muntenia (SIF4), potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Astfel, la AGA din noiembrie, acționarii vor decide asupra distribuirii unor dividende de 350 milioane de lei, dar și schimbări la actul constitutiv, astfel încât administrarea SIF Muntenia să se facă de către un Consiliu de Administrație, ales de AGA, format din cinci membri, și revocarea administratorului SAI Muntenia Invest.

Cererea de completare a convocatorului a venit după ce Behboud Madadi a ajuns la o deţinere de 6,13% din SIF Muntenia, în urma ofertei publice de cumpărare de acţiuni SIF4, la prețul de 1,6 lei/unitate. Oferta sa era concurentă celei de răscumpărare inițiată de SIF Muntenia, care, în cele din urmă, a fost revocată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

Acționarii SIF Muntenia (SIF4) sunt convocați, pe 15 noiembrie, pentru revocarea Hotărârii nr. 3 a adunării generale extraordinare a societății din 23.04.2020 referitoare la derularea de către SIF Muntenia SA a unui Program de răscumpărare a propriilor acțiuni, arată un raport transmis Bursei de Valori București.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!