3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Banking & Servicii financiare – 100 TINERI MANAGERI DE TOP 2022 Roxana Mircea: „Fac ce îmi place şi asta îmi dă puterea să muncesc mai mult“ – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Agricultura este un vis mai vechi: am crescut la ţară, la bunici, şi mi-aş dori să construim o fermă ca şi copiii noştri să fie cât mai aproape de natură, conectaţi cu ei înşişi.

Cei trei copii şi business-ul REI, unde am reuşit finanţarea cu succes a sute de proiecte şi unde am atras finanţări de peste jumătate de miliard de euro în România până în prezent.

Unul dintre ei va fi o femeie de origine sud-americană CNN: Ar putea Biden să renunţe să mai candideze pentru cel de-al doilea mandat în 2024? Călătorie la marginea spaţiului într-o capsulă suspendată de un balon cu aer cald...

Vârstă: 39 de ani

Funcţie: Managing Partner

Companie: REI Finance Advisors S.R.L. şi REI International Consulting S.R.L., parte a REI Grup

Cifră de afaceri (2021): 2 mil. euro

Număr de consultanţi coordonaţi: 60

Număr de angajaţi: 32

Experienţă: Roxana Mircea a absolvit Universitatea din Bucureşti. A fost timp de doi ani educatoare, iar în 2007 a început o carieră în domeniul finanţărilor nerambursabile. În 2014 pune bazele REI, iar astăzi coordonează o echipă de peste 60 de consultanţi.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Amândouă. Talentul, şi aici aş include trăsături precum cele ale unui bun comunicator – organizat, dornic de dezvoltare sau cunoaştere nu generează rezultate pe termen lung fară ambiţie, fără obiective  în permanenţă, fară să fii constant şi să ai răbdare, să construieşti o companie, un brand.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Agricultura este un vis mai vechi: am crescut la ţară, la bunici, şi mi-aş dori să construim o fermă ca şi copiii noştri să fie cât mai aproape de natură, conectaţi cu ei înşişi. Energia este un domeniu de perspectivă – relativ simplu de gestionat, un parc fotovoltaic mic, de circa 3 MW, de exemplu.

În ce loc te simţi cea mai fericită?

Oriunde este familia sunt fericită, dimineţile şi serile cu cei 3 copii ne bucură şi ne încarcă. Sunt, totuşi, mai liniştită şi mai conectată cu mine la Arad, căci totul e mai relaxat şi oamenii sunt mult mai blânzi. Am şi locuit acolo în pandemie şi analizăm posibilitatea de a ne muta definitiv.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cei trei copii şi business-ul REI, unde am reuşit finanţarea cu succes a sute de proiecte şi unde am atras finanţări de peste jumătate de miliard de euro în România până în prezent. Nu am fi reuşit acest lucru fără echipa de profesionişti din spate, de care sunt foarte mândră şi recunoascătoare.

♦ Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta? 

Sunt un om norocos, care a primit de la Dumnezeu tot ce şi-a dorit: sănătate, o familie frumoasă şi un business în plină dezvoltare. Fac ce îmi place şi asta îmi dă puterea să muncesc mai mult, să lucrez atât la proiecte personale, cât şi la dezvoltarea afacerii. Sunt recunoscătoare pentru tot!

Cine este mentorul tău?

L-am urmărit cu interes şi i-am urmat sfaturile lui Dan Luca, de la care am şi învăţat utilitatea trezitului dimineaţa devreme, pentru a planifica totul foarte bine. Cu Dan Cantaragiu am făcut cel mai bun curs de negociere, iar astăzi învăţ zilnic de la antreprenorii cu care derulăm proiecte.

ACEST INTERVIU A APĂRUT ÎN ANUARUL 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2022. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!