11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Banking & Servicii financiare – Alin Latu: Singura resursă limitată – timpul – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Experienţă: A preluat funcţia de Country Manager România în cadrul iBan First în 2021, iar din acest rol coordonează o echipă formată din 15 oameni.

Între 2018 şi 2021 a avansat de la poziţia de junior business developer la cea de senior dealer în cadrul companiei Ebury.

7 - consider că vârful vieţii profesionale şi al vieţii private ar trebui să primească un rating de 10.

Vârstă: 28 de ani

Funcţie: Country Manager România

Companie: iBanFirst

Număr de colegi aflaţi în subordine: 15

Cifră de afaceri: peste 250.000 de euro

Număr de angajaţi: 8

Experienţă: A preluat funcţia de Country Manager România în cadrul iBan First în 2021, iar din acest rol coordonează o echipă formată din 15 oameni. Între 2018 şi 2021 a avansat de la poziţia de junior business developer la cea de senior dealer în cadrul companiei Ebury.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?     

Talentul poate fi învăţat. Cele mai importante aspecte în a avea o carieră de succes sunt ambiţia şi perseverenţa. Deşi majoritatea oamenilor se contrazic pe acest aspect, ceea ce unora le vine natural să facă poate fi învăţat de majoritatea oamenilor atât timp cât există interes şi ambiţie.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Mai mult timp. Simt că sunt extrem de multe subiecte/activităţi care îmi trezesc interesul, dar, din păcate, timpul este principala resursă limitată ce mă împiedică să le explorez.

În ce loc te simţi cel mai fericit?  

O combinaţie între insulele greceşţi, casa bunicilor şi birou. Insulele greceşti pentru că oferă o experienţă extrem de relaxantă unde mă pot retrage mereu când am nevoie de o pauză, casa buncilor pentru că pot petrece timp împreună cu familia, iar biroul este locul de unde îmi iau şi ofer energie.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Faptul că am acces la un mediu de muncă interesant, de înaltă calitate, ce îmi oferă posibilitatea de a avea un impact pozitiv asupra unei întregi organizaţii, reprezintă pentru mine o realizare extrem de importantă. Cea mai mare realizare va fi întodeauna legată de cea mai mare provocare.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?    

7 – consider că vârful vieţii profesionale şi al vieţii private ar trebui să primească un rating de 10. De asemenea, cred că mai am foarte multe de învăţat şi foarte multe de oferit iar vârsta pe care o am îmi interzice să cred că am ajuns în vârful carierei şi al vieţii private.

♦  Cine este mentorul tău?       

Johan Gabriels: l-am cunoscut în urmă cu 4 ani şi jumătate, în momentul în care am decis că voi urma o carieră în industria financiară. Cred că de la început a existat o chimie extrem de bună între noi. Experienţa şi stilul lui de management m-au atras şi m-au motivat foarte mult.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!