13.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Banking & Servicii financiare – Allianz-Tiriac Asigurări | Primul produs de asigurare auto complet pentru autoturismele electrice – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Asigurarea My Electric Car, lansată de Allianz-Ţiriac la începutul lunii octombrie 2022, a fost creionată după cerinţele specifice ale proprietarilor de autovehicule electrice.

„Acţionăm activ pentru ca protecţia mediului să fie o parte integrantă a activităţii noastre, iar soluţia My Electric Car este o acţiune concretă prin care ne- am propus să facem mai uşoară tranziţia către vehicule sustenabile şi o economie cu emisii de carbon mai reduse”...

Estimările Allianz-Ţiriac arată că până în 2025 piaţa autoturismelor electrice va creşte de peste 6 ori la nivel local, creştere impulsionată de programele de susţinere a achiziţiilor de maşini verzi, precum şi de interesul tot mai mare pentru alternative de transport cu impact redus asupra mediului...

Asigurarea My Electric Car, lansată de Allianz-Ţiriac la începutul lunii octombrie 2022, a fost creionată după cerinţele specifice ale proprietarilor de autovehicule electrice.

În cazul maşinilor electrice, bateria este unul dintre cele mai scumpe elemente, de aceea, Allianz-Ţiriac a inclus în soluţia My Electric Car protecţia faţă de principalele riscuri legate de baterie cum sunt incendiul, accidentele, furtul sau avariile accidentale. Spre deosebire de maşinile clasice, la maşinile electrice echipamentele de încărcare, respectiv cablurile, încărcătoarele şi adaptoarele reprezintă elemente importante, ca atare, sunt incluse în asigurare. Şi serviciile de asistenţă se diferenţiază de cele de asistenţă în cazul maşinilor convenţionale, în cazul produsului Allianz-Ţiriac fiind inclus, de exemplu, şi serviciul de încărcare mobilă. Responsabilul de proiect este Marilena Bârliga, Director Market Management şi Comunicare; ea a coordonat echipa de implementare a produsului şi a fluxului de achiziţie.

Acoperirile riscurilor specifice autoturismelor electrice şi hibrid plug-in, într-un pachet de asigurare auto complet, sunt elementele care fac din My Electric Car un produs unic în piaţa din România. O altă componentă de inovaţie este modul de achiziţionare a produsului. Vorbim despre un proces simplu, intuitiv, de cotare şi cumpărare, direct de pe website-ul Allianz-Ţiriac. Asigurarea este disponibilă şi prin intermediul partenerilor lor de distribuţie. 

Contribuţia la construirea unui viitor mai bun, sustenabil este în ADN-ul misiunii, iar grija faţă de mediu este o componentă esenţială a acesteia. „Acţionăm activ pentru ca protecţia mediului să fie o parte integrantă a activităţii noastre, iar soluţia My Electric Car este o acţiune concretă prin care ne- am propus să facem mai uşoară tranziţia către vehicule sustenabile şi o economie cu emisii de carbon mai reduse”, spun reprezentanţii companiei. Estimările Allianz-Ţiriac arată că până în 2025 piaţa autoturismelor electrice va creşte de peste 6 ori la nivel local, creştere impulsionată de programele de susţinere a achiziţiilor de maşini verzi, precum şi de interesul tot mai mare pentru alternative de transport cu impact redus asupra mediului.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.businessmagazin.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!