3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Antreprenorii care vor să obţină fonduri europene trebuie să înţeleagă că finanţăm proiecte foarte bune, nu afaceri. Felix Daniliuc, BRD: Dacă vom continua să facem lucrurile la fel, să nu ne aşteptăm să obţinem rezultate diferite – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... ♦ Sorin Maxim, ADR Vest: Aici este o competiţie de proiecte şi trebuie să le finanţăm pe cele mai bune ♦ Marcel Boloş, ADR Nord-Vest: Marea provocare pentru mediul de afaceri în următoarea perioadă de programare va fi de trecere spre un nou profil de business... Marcel Boloş, director al ADR Nord-Vest şi fost ministru al fondurilor europene, este de părere că cea mai mare provocare cu care se vor confrunta IMM-urilor locale în ur mă toarea perioadă de finanţare euro pea nă este alegerea unui nou profil de business... Antreprenorii care vor sa ob ţină fonduri europene tre buie să înţeleagă că agen ţiile de dezvoltare regională finan ţează proiecte foarte bune, ci nu afaceri, a fost una dintre con cluziile videoconferinţei ZF/BRD Vest şi Nord-Vest..

Sorin Maxim, ADR Vest: Aici este o competiţie de proiecte şi trebuie să le finanţăm pe cele mai bune Marcel Boloş, ADR Nord-Vest: Marea provocare pentru mediul de afaceri în următoarea perioadă de programare va fi de trecere spre un nou profil de business.

Antreprenorii care vor sa ob­ţină fonduri europene tre­buie să înţeleagă că agen­ţiile de dezvoltare regională finan­ţează proiecte foarte bune, ci nu afaceri, a fost una dintre con­cluziile videoconferinţei ZF/BRD Vest şi Nord-Vest. Tabla finanţărilor 2021.

„Aici este o competiţie de proiecte şi tre­bu­ie să le finanţăm pe cele mai bune. Noi nu ca­pitalizăm firmele cu bani pentru a îşi dez­vol­ta afacerea, noi finanţăm proiecte foarte bu­ne. Noi nu facem reguli pentru ex­cepţii. Noi că­u­tăm cele mai bune proiecte, iar această zonă de specializare inteligentă va oferi aceas­tă în­gus­tare a domeniilor“, a declarat Sorin Ma­xim, director al ADR Vest şi preşedinte al ROREG.

Marcel Boloş, director al ADR Nord-Vest şi fost ministru al fondurilor europene, este de părere că cea mai mare provocare cu care se vor confrunta IMM-urilor locale în ur­mă­toarea perioadă de finanţare euro­pea­nă este alegerea unui nou profil de business.

„Marea provocare pentru mediul de afaceri în următoarea perioadă de progra­mare va fi de trecere spre un nou profil de busi­ness. În perioada următoare de progra­mare, marea provocare pe care o au IMM-uri­le este de a trece la noi concepte, precum cel de specializare inteligentă. Va fi o pro­vocare adevărată pentru mediul de afaceri pentru că activitatea de inovare va sta în centrul finanţărilor nerambursabile de acum înainte“, spune el.

Felix Daniliuc, directorul Departamen­tului IMM din cadrul BRD Groupe Société Générale, a subliniat nevoia unei viziuni clare şi coerente în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor europene în cadrul IMM-urilor locale.

„Este un demers pragmatic de care avem nevoie şi pentru care avem nevoie de o viziune coerentă, convergentă, comple­men­tară, astfel încât să putem asista cu toţii la un rezultat mai bun în ceea ce înseamnă absorbţia de fonduri europene. (…) Este ne­voie de mai mult şi de mai bine. Dacă vom continua să facem lucrurile la fel, să nu ne aşteptăm să obţinem rezultate diferite“, a declarat el.

Felix Daniliuc,  directorul Departamen­tului IMM din cadrul BRD Groupe Société Générale

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!