2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Asigurarea Casco de la Generali poate fi încheiată online din noiembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Am reuşit să depăşim acest obstacol ñ efectuarea fotografiilor şi evaluarea fizică a maşinii - cu ajutorul unei soluţii bazate pe inteligenţă artificială şi ne bucurăm că am putut îmbunătăţi şi mai mult un produs care beneficiază deja de aprecierea clienţilor noştri“... Pentru a încheia poliţa, clienţii trebuie să parcurgă câteva etape simple ce constau în obţinerea unei oferte, identificarea şi evaluarea foto a vehiculului şi emiterea contractului..

Asigurarea Casco de la Generali România poate fia ccesat de către proprietarii de autoturisme persoane fizice şi juridice de pe site-ul companiei, fără a mai fi necesară asistenţa unui reprezentant al Generali, potrivit informaţiilor transmise de asigurător. Pentru a încheia poliţa, clienţii trebuie să parcurgă câteva etape simple ce constau în obţinerea unei oferte, identificarea şi evaluarea foto a vehiculului şi emiterea contractului. Dispozitivul recomandat este telefonul intelligent, dar poliţa paote fi încheiată şi de pe computerul personal sau de pe tabletă.

 „Întregul proces are ca scop o experienţă cât mai plăcută a clienţilor noştri, simplificând emiterea şi eliminând timpul necesar unei inspecţii de risc la faţa locului. Am reuşit să depăşim acest obstacol ñ efectuarea fotografiilor şi evaluarea fizică a maşinii – cu ajutorul unei soluţii bazate pe inteligenţă artificială şi ne bucurăm că am putut îmbunătăţi şi mai mult un produs care beneficiază deja de aprecierea clienţilor noştri“, a declarat Aleö Tausche, Chief Insurance Officer si Membru Directorat, Generali România. Pentru a încheia poliţa, clienţii trebuie să parcurgă câteva etape simple ce constau în obţinerea unei oferte, identificarea şi evaluarea foto a vehiculului şi emiterea contractului. Dispozitivul recomandat este telefonul intelligent, dar poliţa paote fi încheiată şi de pe computerul personal sau de pe tabletă.

 

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!