30 C
București
joi, septembrie 21, 2023

Banking & Servicii financiare – Banca Transilvania şi Evergent Investments oferă managerilor români burse parţiale de studiu pentru un program de Executive MBA acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 şi sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanţă şi transformare digitală.

Sunt predate de profesori de la universităţi din Europa şi Statele Unite ale Americii, precum şi din România şi se desfăşoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni.

Transilvania Executive Education şi partenerii comerciali susţin prin burse educaţia la această şcoală de business internaţională din România, din 2015.

Transilvania Executive Education (TEE), Banca Transilvania (BT) şi  EVERGENT Investments au dat startul unei noi competiţii în cadrul căreia vor fi oferite patru burse parţiale de studiu la TEE Executive MBA – Management General, program acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie.

Valoarea totală a acestora este de 32.000 euro.

“Continuăm să acordăm bursele pentru programul Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham, pentru că ne dorim să contribuim la consolidarea ecosistemului de business românesc şi a viitoarei elite de oameni de afaceri prin creşterea standardului de calitate în educaţie. Considerăm că este necesar să investim mai mult în educaţie – cheia pregătirii noilor generaţii de antreprenori din România”, spune Claudiu Doroş, Preşedinte Director general, EVERGENT Investments.

Cursurile Executive MBA încep în data de 15 februarie 2023 şi sunt organizate în 12 module despre strategie, leadership, gândire sistemică, economie, complexitate, guvernanţă şi transformare digitală. Sunt predate de profesori de la universităţi din Europa şi Statele Unite ale Americii, precum şi din România şi se desfăşoară o dată la 6 săptămâni, timp de 18 luni.

Candidaţii trebuie să aibă cel puţin trei ani de experienţă profesională post-universitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat

“Acest Executive MBA deschide o călătorie care merită tot efortul”, spune Tiberiu Moisă, Preşedinte Transilvania Executive Education şi Director General Adjunct Midcorporate & IMM, Banca Transilvania.

Transilvania Executive Education şi partenerii comerciali susţin prin burse educaţia la această şcoală de business internaţională din România, din 2015. Banca Transilvania a acordat până acum 10 burse (în valoare de 150.000 de euro), EVERGENT Investments 6 burse (în valoare de 90.000 de euro), iar Electrogrup a acordat 5 burse (în valoare de 75.000 de euro).

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!