3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – BCR lansează un credit pentru eficienţă energetică destinat companiilor, ce acoperă 85% din valoarea investiţiei. Pot fi finanţate proiecte de eficientizare energetică a clădirilor, a unităţilor de producţie, dar şi proiectele de energie regenerabilă şi cogenerare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Potrivit BCR, creditul pentru eficienţă energetică este un produs de investiţii irevocabil, non-revolving, ce poate fi accesat atât în lei, cât şi în euro, şi care beneficiază de perioada de finanţare pe termen mediu şi lung, cheltuieli eligibile, şi garanţii - ipoteca mobiliară sau imobiliară asupra bunurilor finanţate din credit/mix de garanţii Valoarea maximă finanţabilă de către bancă acoperă 85% din totalul estimat al investiţiei..

Banca Comercială Română lansează un credit pentru eficienţă energetică dedicat companiilor, ce va acoperi 85% din totalul estimat al investiţiei, şi prin care sunt susţinute proiectele de investiţii în soluţiile care asigură un management mai bun al consumului de energie şi combustibil.

Finanţarea pentru eficienţă energetică este destinată investiţiilor în modernizarea echipamentelor, a liniilor tehnologice, dar şi pentru reabilitarea termică a clădirilor, inclusiv pentru instalaţiile de cogenerare/trigenerare de înaltă eficienţă, care oferă unul dintre cele mai eficiente randamente economice de generare a energiei, transmit reprezentanţii companiei.

„Prin Creditul pentru Eficienţă Energetică, am lansat o soluţie de finanţare, cu impact pe termen lung, care vine în ajutorul comunităţii şi a tuturor celor interesaţi de tranziţia afacerilor către neutralitate climatică. Pot fi finanţate proiectele de eficientizare energetică a clădirilor, a unităţilor de producţie, precum şi proiectele de energie regenerabilă şi cogenerare”, spune Mădălina Dorilă, Manager Creditare Corporate BCR.

Potrivit BCR, creditul pentru eficienţă energetică este un produs de investiţii irevocabil, non-revolving, ce poate fi accesat atât în lei, cât şi în euro, şi care beneficiază de perioada de finanţare pe termen mediu şi lung, cheltuieli eligibile, şi garanţii – ipoteca mobiliară sau imobiliară asupra bunurilor finanţate din credit/mix de garanţii

Valoarea maximă finanţabilă de către bancă acoperă 85% din totalul estimat al investiţiei.

Instituţia bancară atrage atenţia asupra investiţiilor în eficienţa energetică şi îşi consolidează portofoliul de produse de creditare pentru o gamă largă de industrii, oferind acces la consultanţa specializată pe zona de eficienţă energetică.

De altfel, pentru confirmarea viabilitaţii proiectelor de eficienţă energetică propuse de companii, BCR colaborează cu mai mulţi consultanţi specializaţi în domeniu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!