1 C
București
vineri, decembrie 2, 2022

Banking & Servicii financiare – Bitcoin se menține la peste 20.000 de dolari, în timp ce rețeuea Ethereum se pregătește pentru fuziune – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Bitcoin se menține la peste 20.000 de dolari, în timp ce Ethereum se pregătește pentru The Merge Criptoactivul se menține în această zonă de mai bine de o lună, oprind scăderile abrupte de la începutul anului. BTC se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 20.200 de dolari pe platforma eToro, conform unei analize realizată

Bitcoin se menține la peste 20.000 de dolari, în timp ce Ethereum se pregătește pentru The Merge

Criptoactivul se menține în această zonă de mai bine de o lună, oprind scăderile abrupte de la începutul anului. BTC se tranzacționează în prezent în jurul valorii de 20.200 de dolari pe platforma eToro, conform unei analize realizată de Simon Peters, analistul platformei de investiții.

De asemenea, Ether a oscilat între 1.000 și peste 1.200 de dolari după scăderile majore din aprilie-iunie, iar în prezent se tranzacționează cu puțin peste 1.100 de dolari pe platforma eToro.

Toate privirile sunt îndreptate asupra ethereum în acest moment, pe măsură ce fuziunea rețelei Ethereum se apropie. Testele majore s-au desfășurat fără probleme și semnalele arată  că aceasta va avea loc în curând. Deși este imposibil de știut ce efect va avea trecerea la o rețea proof-of-stake asupra prețului criptoactivelor, teoretic este deflaționistă, deoarece încurajează deținătorii să dețină mai degrabă decât să își vândă token-urile.

Cu toate că nivelul prețurilor de pe piața cripto este cu mult sub maximele înregistrate anul trecut, performanța se normalizează în prezent, iar majoritatea token-urilor de pe eToro au dat dovadă de mai multă stabilitate în ultimele câteva săptămâni.

Mesajul pentru investitori în acest moment este de a avea răbdare și de a monitoriza piața. Considerăm că mișcarea instituțională constantă și creșterea continuă a sectorului reprezintă un indicator cheie că jocul nu s-a terminat. Ceea ce este important de reținut, totuși, este că diversificarea în cadrul sectorului, la fel ca în cazul oricărei clase de active, este esențială pentru a distribui riscurile.

Konvoy Ventures în căutare de oportunități în domeniul cripto- gaming

Compania Konvoy Ventures a lansat un fond de 150 de milioane de dolari pentru a căuta oportunități de jocuri bazate pe blockchain. Lansarea fondului este un bun exemplu al interesului pentru piețele blockchain și cripto, în ciuda adversității continue a pieței.

Konvoy se uită la un segment destul de specific al pieței cripto, respectiv gaming și blockchain,  în condițiile în care ambele fac parte dintr-un domeniu în creștere considerabilă, care nu duce lipsă de inovații interesante. Industria de gaming este o industrie uriașă, iar proiectele bazate pe blockchain reprezintă o proporție tot mai mare din aceasta.

În ultimele săptămâni și luni am văzut exemple de investiții de capital în proiecte cripto, o dovadă clară pentru investitori că, în ciuda evaluărilor deprimate ale pieței, există încă oportunități pentru investiții viitoare în acest sector.

Reddit lansează NFT-uri

Forumul Reddit a lansat avataruri NFT și o piață pe care se pot obține. Deși nu este nici primul și nici ultimul care intră în acest spațiu, Reddit are o bază de utilizatori considerabilă și probabil se va baza pe aceasta ca modalitate de intrare în mai multe proiecte ce au la bază tehnologii cripto.

Desi Reddit nu este un lider în acest domeniu, anuntul este un indicator pozitiv că piața este încă acolo pentru a oferi oportunități de investiții. NFT-urile au avut parte de o călătorie în rollercoaster de când au ajuns să fie cu adevărat în atenția publicului. Există o mare discuție pe tema direcției sectorului și a calității unor oferte, dar, în cele din urmă, acest lucru nu este foarte diferit de primele zile ale criptoactivelor, care sunt acum mult mai dezvoltate și mai sofisticate în ceea ce privește ideile și ofertele.

În cazul oricărei piețe emergente, vor exista probleme de început, dar ideile și inovațiile rămân relevante, iar organizații precum Reddit profită de oportunitatea de a se implica, ceea ce va duce la o creștere organică a acestui spațiu pe termen lung.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!