30.3 C
București
sâmbătă, august 13, 2022

Banking & Servicii financiare – Bomba zilei despre aceste pensii! Informația a venit chiar acum: Suma tot crește – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -masuri, metode, obiective, strategii, idei, plan, cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Economie: în jur de 10 miliarde de lei pe an Mai precis, deputatul a oferit „5 soluții pentru scăderea problemelor guvernului cu banii fără creșterea taxelor” într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

2) Desființarea PNDL 3 „Anghel Saligny”, care este de fapt un mare program de transfer al banilor din buzunarul dumneavoastră înspre firme de partid și băieți deștepți conectați politic.

Restul, până la 20, sunt făcute ca să hrănească mega-partidul unic, cu trei guri, care a ajuns frecându-și mâinile la guvernare”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Desființarea pensiilor speciale. Economie: în jur de 10 miliarde de lei pe an

Mai precis, deputatul a oferit „5 soluții pentru scăderea problemelor guvernului cu banii fără creșterea taxelor” într-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„1) Desființarea pensiilor speciale. Economie: în jur de 10 miliarde de lei pe an. Suma tot crește.

2) Desființarea PNDL 3 „Anghel Saligny”, care este de fapt un mare program de transfer al banilor din buzunarul dumneavoastră înspre firme de partid și băieți deștepți conectați politic. Era 50 de miliarde de lei când l-am refuzat și am fost dați afară de la guvernare. Din acel moment și până acum, sub USL 2.0, a ajuns la 65 de miliarde de lei. Și sigur va mai crește.

3) Reducerea numărului de ministere și desființarea sinecurilor. Agenții de promovare a nu-știu-ce. Au ajuns să înființeze cam una pe lună. Academii de carton făcute doar să plătească indemnizații pe viață așa-zișilor academicieni cu doctorate plagiate, dar serviți politic pentru foloase aduse României pe care e clar că nu le vedem. Institute de cercetare care nu cercetează nimic, dar își plătesc salarii imense, pe sistemul “academiilor”. Ai de unde să desființezi, fără să simtă niciun român că o instituție de genul ăsta a ieșit din viața lui. România poate funcționa lejer, și, cred cu tărie, mult mai bine, cu 12 ministere. Restul, până la 20, sunt făcute ca să hrănească mega-partidul unic, cu trei guri, care a ajuns frecându-și mâinile la guvernare”, a scris Claudiu Năsui pe Facebook.

Năsui susține că este necesară eliminarea sporurilor de la stat și oprirea schemelor de ajutor

În continuare, acesta a subliniat că este necesară eliminarea „sporurilor aberante de la stat” și „oprirea schemelor de ajutor de stat”.

„4) Eliminarea sporurilor aberante de la stat. Recent vă anunțam că adaugă sporuri noi la mai multe ministere pentru lucratul cu fonduri europene. Salariile lucrătorilor acelora sunt deja peste ce vă imaginați de mari. Dar partidul unic socialist a sesizat o oportunitate politică să le crească din nou.

5) Oprirea schemelor de ajutor de stat! Care ajută doar o mafie conectată la ministere. De la scheme de tipul celei de mers la târguri în locații exotice pe banii contribuabililor, din care vă mărturisesc că se fură ca din codru, până am ajuns în ministerul economiei și le-am retezat. Acum au început iar și sunt foarte înfometați. Până la scheme eșuate de tip Start-up Nation, unde un loc de muncă creat așa a costat aproape 100.000 de lei. La suma aceasta, mai bine lăsau banii în buzunarul oamenilor. Da, băieții statului pregătesc chiar acum un nou Start-up Nation, sezonul 3.

Dacă vreți să vedeți pe ce vi se duce jumătate din banii de salariu, pe care statul vi-i ia lunar, vă invit să mergeți pe platforma www.openbudget.ro. E o platformă de transparență bugetară pe care am lansat-o alături de un grup de prieteni în 2014, care preia cifrele oficiale de cheltuieli și venituri ale statului. Puteți analiza și dumneavoastră și sunt sigur că veți găsi de unde și cât se mai poate tăia. Scrieți.

Vă zic asta doar ca să avem o imagine a dezastrului pentru care oamenii aceștia, numiți-i cum doriți, ne vor crește taxele. Pe primul trimestru al acestui an, cheltuielile statului au crescut deja cu peste 19% față de primul trimestru al anului trecut. Deci la stat lucrurile merg bine de tot. Doar în mediul privat va fi durere mare. Pregătiți-vă doar de falimente și de o creștere a lipsurilor”, a conchis deputatul.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -idei, plan, strategii, dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!