1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – BRK Financial Group oferă clienților de retail posibilitatea deschiderii online a contului de tranzacționare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... BRK Financial Group S.A... informează investitorii asupra faptului că, începând cu data de 1 noiembrie 2021, oferă clienților de retail posibilitatea deschiderii online a contului de tranzacționare, potrivit unui raport transmis Bursei de Valoti București Prin implementarea acestui modul al serviciului de intermediere tranzacții pe piețele interne, BRK poate oferi un produs 100% online (deschiderea contului, serviciul de tranzacționare propriu zis prin platformele puse la dispoziție, accesarea rapoartelor de analiză), se arată în raport: “Vizăm captarea unei cote de piață semnificative din segmentul potențialilor clienți, în condițiile în care numărul de investitori care vin înspre piața de capital este în creştere..

BRK Financial Group S.A. informează investitorii asupra faptului că, începând cu data de 1 noiembrie 2021, oferă clienților de retail posibilitatea deschiderii online a contului de tranzacționare, potrivit unui raport transmis Bursei de Valoti București

Prin implementarea acestui modul al serviciului de intermediere tranzacții pe piețele interne, BRK poate oferi un produs 100% online (deschiderea contului, serviciul de tranzacționare propriu zis prin platformele puse la dispoziție, accesarea rapoartelor de analiză), se arată în raport: “Vizăm captarea unei cote de piață semnificative din segmentul potențialilor clienți, în condițiile în care numărul de investitori care vin înspre piața de capital este în creştere. Apreciem că în actualele condiții macroeconomice, cu o inflație în creştere, piața de capital reprezintă o opțiune accesibilă. Considerăm că opțiunea deschiderii contului printr-o procedură simplă ne va aduce un avantaj competitiv semnificativ şi va completa serviciul tradițional de intermediere al BRK. Pentru început, acest serviciu este disponibil clienților persoane fizice rezidente.”

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!