19 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Banking & Servicii financiare – CAPEX.com prezintă în premieră linia de produse financiare ThematiX – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Fintech-ul multi-licențiat își diversifică oferta pe piața din România Prin intermediul ThematiX, CAPEX.com oferă investitorilor un mod unic de a tranzacționa cele mai puternice companii din lume grupate în portofolii tematice, bazate pe industrii și tendințe specifice...

De asemenea, traderii au posibilitatea de a verifica ponderea acțiunilor fiecărei companii incluse în fiecare portofoliu tematic, oferind astfel un plus de transparență, atât de necesară pentru a lua decizii informate asupra strategiilor de tranzacționare.

Echipa noastră a avut ca focus construirea unor portofolii relevante și a reușit sa livreze un produs deosebit, ce integrează cu succes companii cu care interacționăm în viața de zi cu zi.” Despre CAPEX.com CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd...

  • Fintech-ul multi-licențiat își diversifică oferta pe piața din România

Prin intermediul ThematiX, CAPEX.com oferă investitorilor un mod unic de a tranzacționa cele mai puternice companii din lume grupate în portofolii tematice, bazate pe industrii și tendințe specifice. Noul produs aduce în atenția traderilor cele mai populare domenii de activitate de la social-media, streaming audio/video până la energii alternative și producători de vehicule electrice.

Atent selecționate pentru a face tranzacționarea interesantă și personală, portofoliile ThematiX sunt disponibile utilizatorilor printr-un singur click. De asemenea, traderii au posibilitatea de a verifica ponderea acțiunilor fiecărei companii incluse în fiecare portofoliu tematic, oferind astfel un plus de transparență, atât de necesară pentru a lua decizii informate asupra strategiilor de tranzacționare.

Christina Koullapi, directorul Key Way Investments Ltd., compania care operează CAPEX.com în baza licenței CySEC, a declarat:

“Suntem extrem de încântați de acest nou produs financiar. ThematiX ne ajută să extindem noua linie de servicii CAPEX.com, oferind posibilitatea traderilor să își diversifice și mai mult opțiunile de investiții și să își lărgească orizonturile de tranzacționare. Frumusețea acestor portofolii tematice stă în simplitatea cu care atât utilizatorii experimentați, cât și cei începători pot descoperi noi idei de investiții. Echipa noastră a avut ca focus construirea unor portofolii relevante și a reușit sa livreze un produs deosebit, ce integrează cu succes companii cu care interacționăm în viața de zi cu zi.”

Despre CAPEX.com

CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd., companie autorizată și reglementată la nivel european de Cyprus Securities and Exchange Commission (licența nr. 292/16), având sucursala din România înregistrată la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF). Compania deține o platformă de tranzacționare globală care oferă utilizatorilor săi informații de specialitate și resurse pentru a face piețele financiare cât mai accesibile. Infrastructura tehnologică și condițiile de tranzacționare transparente au propulsat CAPEX.com în topul cei mai respectați brokeri de pe scena internațională.

Vizitați www.capex.com și urmăriți conturile de Facebook, Instagram, Twitter și LinkedIn pentru mai multe detalii și informații.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!