5.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Cardul de credit la ING devine disponibil 100% online şi poate fi utilizat instant pentru plată, în varianta virtuală – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Caracteristicile cardului de credit ING Bank România: 45 de zile perioadă de graţie, până la 24 de rate cu 0% dobândă în reţeaua de parteneri şi trei rate fără dobândă oriunde în lume... Împreună cu ING, aceştia pot oferi clienţilor plata în rate fără dobândă a cumpărăturilor , de la 3 până la 24 de rate”, spune Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România... Pentru a accesa un card de credit ING Bank, clienţii trebuie să aibă un venit lunar minim de 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minim 3 luni vechime la actualul angajator... „În prezent, toate cardurile ING din piaţă totalizează 10 tone de plastic, aşadar încurajăm utilizarea cardului virtual pentru a reduce consumul de plastic, pas cu pas pentru un mediu înconjurător mai sănătos.”, mai spune Roxana Cristea..

ING Bank a introdus posibilitatea emiterii cardului de credit direct din online, prin intermediul Home’Bank. Acesta poate fi folosit imediat pentru plată, în cazul în care clienţii băncii optează pentru cardul virtual, potrivit datelor transmise de reprezentanţii ING Bank România.

Varianta virtuală poate fi folosită pentru cumpărăturile online sau poate fi înrolată în ING Pay, Google Pay ori Apple Pay pentru plăţi la POS. Totodată, clienţii pot opta şi pentru cardul de plastic, în funcţie de nevoile lor.

„Perioada pandemiei ne-a arătat cât de necesar este să avem achiziţia produselor de creditare 100% digitală. Creditele de nevoi personale sunt un bun exemplu – peste 60.000 au fost accesate de clienţi prin Home’Bank de la începutul anului. Utilizarea imediată a creditului pentru cumpărături răspunde atât aşteptărilor clienţilor, cât şi ale partenerilor noştri. Împreună cu ING, aceştia pot oferi clienţilor plata în rate fără dobândă a cumpărăturilor , de la 3 până la 24 de rate”, spune Roxana Cristea, Lending Tribe Lead ING Bank România.

Caracteristicile cardului de credit ING Bank România: 45 de zile perioadă de graţie, până la 24 de rate cu 0% dobândă în reţeaua de parteneri şi trei rate fără dobândă oriunde în lume, pentru tranzacţii de peste 500 de lei, cu excepţia ţărilor Iran, Siria, Sudan, Coreea de Nord şi Cuba.

Totodată, clienţii pot accesa de la 1.000 de lei până la 35.000 de lei. În cazul ratelor neachitate, conform planului de eşalonare, dobânda este de 25% pe an.

„În prezent, toate cardurile ING din piaţă totalizează 10 tone de plastic, aşadar încurajăm utilizarea cardului virtual pentru a reduce consumul de plastic, pas cu pas pentru un mediu înconjurător mai sănătos.”, mai spune Roxana Cristea.

Pentru a accesa un card de credit ING Bank, clienţii trebuie să aibă un venit lunar minim de 1.000 de lei, cel puţin un an vechime în muncă şi minim 3 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o lună în ultimul an.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!