1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – CEC Bank acordă o finanţare de 20 mil. lei către Delta Aluminiu, producător local de profile industriale din aluminiu, pentru susţinerea businessului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Am dezvoltat o fabrică modernă în Slatina, cu dotări de ultimă oră şi avem un impact important în economia locală, cu peste 350 de angajaţi“, spune Serhan Umut Yazici, CEO în cadrul Delta Aluminiu... „Delta Aluminiu este o afacere locală care a crescut de la zero pe piaţa din România, ajungând al doilea cel mai mare producător de profile de aluminiu din ţară... Produsele noastre, exportate cu precădere în Olanda, Germania, Canada, Mare Britanie şi Polonia - acoperă kilometri cu sere şi panouri fotovoltaice, hale industriale şi birouri..

Producătorul local de profile industriale şi sisteme din aluminiu Delta Aluminiu, din Slatina, a contractat o finanţare de 20 mil. lei de la CEC Bank pentru susţinerea activităţii curente. Fondurile au fost acordate cu garanţie EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19.

„Delta Aluminiu este o afacere locală care a crescut de la zero pe piaţa din România, ajungând al doilea cel mai mare producător de profile de aluminiu din ţară. Produsele noastre, exportate cu precădere în Olanda, Germania, Canada, Mare Britanie şi Polonia – acoperă kilometri cu sere şi panouri fotovoltaice, hale industriale şi birouri. Am dezvoltat o fabrică modernă în Slatina, cu dotări de ultimă oră şi avem un impact important în economia locală, cu peste 350 de angajaţi“, spune Serhan Umut Yazici, CEO în cadrul Delta Aluminiu.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!