3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Compania de brokeraj Goldring participă la târgul de agricultură și industrie alimentară INDAGRA, pentru a veni în sprijinul producătorilor români care au nevoie de finanțare – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Având în vedere că în PNRR este prevăzută Măsura 2 – Schema de minimis pentru ajutarea firmelor din România în parcurgerea procesului de listare la bursă, în valoare de 35 de milioane de Euro care prevede listarea a 280 de companii... Pentru cei care doresc sa <scrie> o poveste de succes ca a companiilor enumerate, reprezentanții Goldring vor fi prezenți pe întreaga durată a târgului pentru a explica atât vizitatorilor... Companiile agricole din România au început, în ultimii ani, să exploreze posibilitatea atragerii de finanțare de pe piața de capital, iar Goldring dorește să le fie alături în acest proces... Holde Agri Invest, Purcari, Norofert, Agroserv Măriuța, Bonas, Vifrana, Agroland, Agroland Agribusiness, Chromosome Dynamics, DN Agrar sunt companii din agricultura și industria alimentară care, în ultima vreme, au atras din piața de capital sume importante de bani care au fost, sunt și vor fi folosite pentru dezvoltare..

Goldring, companie românească de brokeraj, participă anul acesta, ca expozant, în cadrul celui mai mare târg dedicat agriculturii și industriei alimentare din România, Indagra. Goldring participă la târg pentru a veni în sprijinul producătorilor români care au nevoie de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor, potrivit reprezentanților companiei.

INDAGRA, cel mai important eveniment agricol din România, se va desfășura în perioada 27 – 31 octombrie, la Romexpo.

Este pentru prima dată când o companie din piața de capital participă la un astfel de eveniment. Vizitatorii și expozanții interesați de beneficiile utilizării pieței de capital vor avea ocazia să afle care sunt mecanismele și pașii necesari pentru listarea la Bursă.

Companiile agricole din România au început, în ultimii ani, să exploreze posibilitatea atragerii de finanțare de pe piața de capital, iar Goldring dorește să le fie alături în acest proces. O economie sănătoasă se bazează pe companii autohtone performante, capabile să dezvolte produse inovative pentru a avea acces la o piață globală competitivă. Având în vedere că în PNRR este prevăzută Măsura 2 – Schema de minimis pentru ajutarea firmelor din România în parcurgerea procesului de listare la bursă, în valoare de 35 de milioane de Euro care prevede listarea a 280 de companii, Goldring dorește  să vina  în întâmpinarea firmelor care vor dori să facă acest pas. Holde Agri Invest, Purcari, Norofert, Agroserv Măriuța, Bonas, Vifrana, Agroland, Agroland Agribusiness, Chromosome Dynamics, DN Agrar sunt companii din agricultura și industria alimentară care, în ultima vreme, au atras din piața de capital sume importante de bani care au fost, sunt și vor fi folosite pentru dezvoltare. Pentru cei care doresc sa <scrie> o poveste de succes ca a companiilor enumerate, reprezentanții Goldring vor fi prezenți pe întreaga durată a târgului pentru a explica atât vizitatorilor, cât și celorlalți expozanți interesați, cum pot accesa finanțări din piața de capital, au transmis brokerii.

La INDAGRA 2021 vor fi prezente 130 de companii din 12 țări, precum Belgia, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Polonia, România, Serbia, Turcia și Ungaria. Târgul prezintă tendințele anului 2021 din domeniul agriculturii, viticulturii, horticulturii și zootehniei și este prilejul perfect pentru prezentarea inovațiilor din acest sector și a soluțiilor care duc la îmbunătățirea performantelor în afacerile agricole. Companiile românești vor avea astfel ocazia să își promoveze produsele pe piața internă și externă.

Goldring are peste 20 de ani de experiență pe piața românească de capital, oferind consultanță atât investitorilor, cât și emitenților de instrumente financiare. În ultimii ani, Goldring a intermediat 19 plasamente private, două listări pe piața reglementată a BVB și opt listări pe piața AeRO.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!