3.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Constantin Mareş a fost promovat director general adjunct şi va coordona noua Divizie Digital a OTP Bank – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Constantin Mareş, Executive Director IT, PMO & Transformation Office OTP Bank România, a fost numit director general adjunct şi va coordona noua Divizie Digital, creată în cadrul strategiei de dezvoltare locală a băncii... Reprezintă, de asemenea, o recunoaştere a contribuţiei semnificative pe care colegii din aceste echipe o au la transformarea culturală şi digitală a băncii”, spune Constantin Mareş, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Digital... Obiectivele sale de management includ stimularea performanţei, creşterea mediului inovativ intern, odată cu crearea unui mediu de lucru optim pentru dezvoltarea profesională şi poziţionarea OTP Bank România în elita celor mai doriţi angajatori din România... Din anul 2015 este promotorul schimbării culturale în cadrul OTP Bank România, schimbare care a înglobat atât transformarea digitală, cât si transformarea modului de lucru într-unul agil, colaborativ şi modern..

Constantin Mareş, Executive Director IT, PMO & Transformation Office OTP Bank România, a fost numit director general adjunct şi va coordona noua Divizie Digital, creată în cadrul strategiei de dezvoltare locală a băncii.

Obiectivele sale de management includ stimularea performanţei, creşterea mediului inovativ intern, odată cu crearea unui mediu de lucru optim pentru dezvoltarea profesională şi poziţionarea OTP Bank România în elita celor mai doriţi angajatori din România, transmit oficialii OTP Bank România.

„Crearea Diviziei Digital este o consecinţă naturală a implementării viziunii OTP Bank de a se dezvolta prin digitalizare şi inovaţie. Reprezintă, de asemenea, o recunoaştere a contribuţiei semnificative pe care colegii din aceste echipe o au la transformarea culturală şi digitală a băncii”, spune Constantin Mareş, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Digital.

Constantin Mareş şi-a început cariera la Bancorex, în departamentul Pieţe de capital. A trecut apoi la ING, unde a lucrat 9 ani, a condus departamentul IT şi a participat la lansarea serviciilor de retail bazate exclusiv pe tehnologie. În 2006 s-a alăturat echipei care a pregătit lansarea Millennium Bank în România. La şase ani de la venirea sa în Millennium Bank a fost promovat în conducerea băncii, mai întâi coordonând aria operaţională şi apoi ca responsabil al zonei de clienţi persoane juridice.

Din anul 2015 este promotorul schimbării culturale în cadrul OTP Bank România, schimbare care a înglobat atât transformarea digitală, cât si transformarea modului de lucru într-unul agil, colaborativ şi modern. Este responsabil direct de succesul programului Apollo de creştere organică a OTP Bank România, care pune accent pe îmbunatăţirea experienţei clientului, eficienţa proceselor şi dezvoltarea produselor cheie din portofoliu.

OTP Bank România, subsidiara grupului maghiar OTP Group, ocupă locul 9, în funcţie de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2020.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!