19 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022

Banking & Servicii financiare – Cum se câștigă și se pierde din criptomonede? – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

Astfel, Mihai-Cristian Voiculescu si Răzvan Păhuță, doi experți în tranzacționare în piețele reglementate și în cele nereglementate, deținători ai unui grup de investiții care a generat în 2 ani profituri de peste 1,2 milioane de dolari, au creat Cryptoverse Academy, prima platformă de e-learning din România care conectează și integrează experiența tradițională de învățare, cu potențialul ne-explorat al tehnologiei blockchain, în care vor aduce conținut informativ și educativ pentru dezvoltarea cunoștințelor în acest domeniu, conform unui comunicat.

Am văzut oameni care și-au investit toți banii pe care îi aveau, care au cumpărat monezi virtuale, fără să dețină informațiile necesare unor astfel de investiții, iar, în același timp, am clienți care au câștigat aproximativ 200,000 $ din investițiile pe termen lung propuse de mine în doar 2 ani.

Cursul Cryptoverse Academy cuprinde toate nișele existente în momentul actual Cursul Cryptoverse Academy, care se va lansa pe 5 mai, cuprinde toate nișele existente în momentul actual în domeniile legate de tehnologia blockchain, tranzacționare pe piețele financiare reglementate și tranzacționare pe piețele financiare nereglementate.

Cum se câștigă și se pierde din criptomonede?

Cele mai mari probleme rămân lipsa unor reglementări clare în România și a educației în domeniu. Astfel, Mihai-Cristian Voiculescu si Răzvan Păhuță, doi experți în tranzacționare în piețele reglementate și în cele nereglementate, deținători ai unui grup de investiții care a generat în 2 ani profituri de peste 1,2 milioane de dolari, au creat Cryptoverse Academy, prima platformă de e-learning din România care conectează și integrează experiența tradițională de învățare, cu potențialul ne-explorat al tehnologiei blockchain, în care vor aduce conținut informativ și educativ pentru dezvoltarea cunoștințelor în acest domeniu, conform unui comunicat.

„Cele mai comune greșeli ale celor care investesc în active digitale sunt lipsa unui plan și a unei strategii de investiții, documentarea insuficientă înaintea realizării investițiilor și asumarea unor riscuri prea mari. Am văzut oameni care și-au investit toți banii pe care îi aveau, care au cumpărat monezi virtuale, fără să dețină informațiile necesare unor astfel de investiții, iar, în același timp, am clienți care au câștigat aproximativ 200,000 $ din investițiile pe termen lung propuse de mine în doar 2 ani. Cheia succesului stă în informare, documentare și planificare”, susține Mihai-Cristian Voiculescu, unul dintre co-fondatorii Cryptoverse Academy.

Cursul Cryptoverse Academy cuprinde toate nișele existente în momentul actual

Cursul Cryptoverse Academy, care se va lansa pe 5 mai, cuprinde toate nișele existente în momentul actual în domeniile legate de tehnologia blockchain, tranzacționare pe piețele financiare reglementate și tranzacționare pe piețele financiare nereglementate. Acesta va curprinde peste 30 de ore de materiale video, structurate în 6 module, cu informații predate pe înțelesul tuturor.

„Am dorit să creăm un cadru în care oamenii să aibă oportunitatea de a acumula dintr-un singur loc toate informațiile care îi vor ajuta să devină liberi financiar. Personal, consider că informațiile regăsite pe platforma de e-learning vor contura și forma următorii antreprenori de succes din România. Prin ecosistemul creat, Cryptoverse Academy va ajunge în scurt timp un lider pe piața din România în domeniul educației financiare, al tehnologiei blockchain, tranzacționării piețelor reglementate și nereglementate, NFT-urilor și finanțelor descentralizate”,  susține Răzvan Pahuță, celălat co-fondator al Cryptoverse Academy.

Aproape 40% dintre adulții cu acces la internet din România dețin criptomonede, iar aproximativ 20%, NFT-uri, arată un studiu Ipsos.  În timp ce în alte țări rata de adopție a criptomonedelor este în creștere, iar educația cu privire la activele digitale sprijină investitorii în luarea celor mai bune decizii, România încă face pași mărunți în acest sens.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!