33.2 C
București
marți, iulie 5, 2022

Banking & Servicii financiare – EximBank finanțează activitatea Glissando SRL, jucător important din industria de inputuri pentru agricultură – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare de 14,25 milioane de lei cu compania timișoreană Glissando SRL, unul dintre principalii distribuitori de pesticide, îngrășăminte chimice și alte inputuri pentru agricultură, destinat finanțării activității curente a societății, potrivit unui comunicat.

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componentă de finanțare – care asigură necesarul de lichiditate pentru activitatea de comerț și pentru alte cheltuieli curente, cât și de garantare – garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19...

Avem capacitatea și resursele necesare pentru a propune soluţii financiare flexibile și adaptabile, care răspund nevoilor actuale ale companiilor, onorându-ne angajamentul de susținere a dezvoltării mediului de business și, implicit, a economiei românești”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare de 14,25 milioane de lei cu compania timișoreană Glissando SRL, unul dintre principalii distribuitori de pesticide, îngrășăminte chimice și alte inputuri pentru agricultură, destinat finanțării activității curente a societății, potrivit unui comunicat.

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componentă de finanțare – care asigură necesarul de lichiditate pentru activitatea de comerț și pentru alte cheltuieli curente, cât și de garantare – garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari, ce acoperă 90% din finanțare.

Continuăm să susținem eforturile antreprenorilor români de a-și desfășura activitatea în cele mai bune condiții financiare și ne concentrăm pe structurarea de pachete de finanțare care oferă predictibilitate, siguranță și confort în desfășurarea activității curente. Avem capacitatea și resursele necesare pentru a propune soluţii financiare flexibile și adaptabile, care răspund nevoilor actuale ale companiilor, onorându-ne angajamentul de susținere a dezvoltării mediului de business și, implicit, a economiei românești”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Glissando este o companie cu capital integral românesc, fondată în Timișoara, în anul 1991, având ca domeniu principal de activitate comercializarea produselor pentru agricultură și protecția plantelor.  Activitatea companiei a fost afectată de contextul generat de criza sanitară, care a determinat o reducere a creditării de către unii furnizori, concomitent cu întârzieri la plată ale clienților, sistarea activității unor parteneri ai companiei, creșterea costurilor cu forța de muncă și asigurarea măsurilor de protecție. De asemenea, seceta pronunțată din 2020 și producțiile diminuate în comparație cu anii anteriori au influențat predictibilitatea cash flow-ului companiei.

”Ne bucurăm să putem dezvolta parteneriatul pe care îl avem cu EximBank, care ne-a susținut  în demersul nostru anterior de a achiziționa și amenaja o nouă hală de servicii și depozitare pentru o nouă direcție de business – producția unei game de dezinfectanți. Această nouă finanțare ne va permite să consolidăm capitalul de lucru și să ne concentrăm atenția pe extinderea și diversificarea portofoliului de clienți. Provocările vor continua să apară, însă vom fi mereu pregătiți să le oferim clienților noștri produsele de care au nevoie, pentru obținerea unor culturi sănătoase fără boli și dăunători”, a spus Ioan Biianu, fondatorul grupului Glissando.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!