3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – François Coste şi Gabriel Marcu şi-au reînnoit mandatele de preşedinte şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al PAID – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... François Coste rămâne în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie PAID, în timp ce Gabriel Marcu îşi continuă drumul ca vicepreşedinte al Consiliului... François Coste şi Gabriel Marcu au primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru noi mandate în cadrul Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID)..

François Coste şi Gabriel Marcu au primit aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru noi mandate în cadrul Pool-ului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID). François Coste rămâne în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie PAID, în timp ce Gabriel Marcu îşi continuă drumul ca vicepreşedinte al Consiliului, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii ASF.

ASF a transmis că a autorizat aprobarea lui „François Benoit Jean-Baptiste Pierre Coste pentru un nou mandat în calitate de membru şi preşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea PAID“ şi aprobarea lui „Gabriel Marcu pentru un nou mandat în calitate de membru şi vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie la societatea PAID.“

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!