16.1 C
București
vineri, septembrie 30, 2022

Banking & Servicii financiare – Gabriel Pralea, CEC Bank: De obicei bancherii cer business planuri pe un an, doi, cinci. Şi noi, ca bancheri, cred că trebuie să ne adaptăm, pentru că este foarte complicat în mediul economic actual să reuşeşti să faci unele previziuni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

La eveniment au participat unii dintre cei mai mari investitori  - străini şi români – cele mai importante companii, cei mai mari angajatori şi unii dintre cei mai mari antreprenori români.

Trimestrul 4 cred însă că va arăta nişte ajustări mai importante, atât pe partea de persoane fizice, cât şi pe partea de companii.

Gabriel Pralea, CEC Bank: De obicei bancherii cer business planuri pe un an, doi, cinci. Şi noi, ca bancheri, cred că trebuie să ne adaptăm, pentru că este foarte complicat în mediul economic actual să reuşeşti să faci unele previziuni

Gabriel Pralea, Director Reţea, CEC Bank, a spus, la ZF CEC Bank „Investiţi în RomâniaCluj-Napoca, că băncile trebuie să se adapteze vremurilor incerte atunci când evaluează cât de solid poate fi un business.

„De obicei bancherii când stau de vorbă cu oameni de afaceri cer business planuri pe un an, doi, cinci. Şi noi ca bancheri cred că trebuie să ne adaptăm, pentru că este foarte complicat în mediul economic actual să reuşeşti să faci unele previziuni”, a spus el.

ZF şi CEC Bank au organizat, la Cluj Napoca, o nouă conferinţă regională. La eveniment au participat unii dintre cei mai mari investitori  – străini şi români – cele mai importante companii, cei mai mari angajatori şi unii dintre cei mai mari antreprenori români.

Ce a mai spus Gabriel Pralea la ZF CEC Bank „Investiţi în România” Cluj-Napoca:

Am simţit în T3 mai degrabă o decelerare a creditării. A fost o ajustare moderată faţă de perioadele anterioare. Trimestrul 4 cred însă că va arăta nişte ajustări mai importante, atât pe partea de persoane fizice, cât şi pe partea de companii. Probabil că în zona de populaţie creditarea va decelera mai mult. Am avut creştere anuală, datorată unui prim trimestru foarte bun. Ajustările au apărut mai degrabă în T3.

De obicei bancherii când stau de vorbă cu oameni de afaceri cer business planuri pe un an, doi, cinci. Şi noi ca bancheri cred că trebuie să ne adaptăm, pentru că este foarte complicat în mediul economic actual să reuşeşti să faci unele previziuni.

Mă bucur că atât în panel, cât şi în sală sunt oameni de afaceri care au unităţi de producţie. Am crescut ponderea finanţărilor în industrie. Este o diversitate mare a domeniilor.

Diversitatea este un atu foarte important. Vedem că judeţele mari sunt cele care reuşesc să treacă mai uşor prin această perioadă.

Îndemnul este să veniţi către noi cu proiectele voastre, cu provocările şi problemele pe care le aveţi. De aici vom genera oportunităţi pentru dumneavoastră.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!