4 C
București
vineri, decembrie 3, 2021

Banking & Servicii financiare – Groupama acoperă riscurile asociate COVID-19, dar doar clienţilor vaccinaţi cu schema completă – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Din decizia de restrângere a acoperirilor pentru evenimentele cauzate de diagnosticarea cu COVID-19 doar pentru clienţii vaccinaţi sunt exceptate situaţiile în care acoperirile specifice COVID-19 sunt parte integrată a condiţiilor contractului de asigurăre şi nu doar acoperiri derogatorii... Groupama Asigurări a decis să acopere în continuare riscurile asociate virusului Sars-Cov-2, dar doar pentru clienţii vaccinaţi cu schema completă, potrivit informaţiilor transmise de companie... lei pentru evenimente cauzate de infecţia cu COVID-19, evenimente acoperite în mod derogatoriu pentru poliţele de asigurare de viaţă, asigurările de sănătate şi cele de călătorii în străinătate... În cazul contractelor de asigurare pentru călătorii în străinătate, acoperirile rămân în continuare valabile, atât pentru persoanele vaccinate, cât şi pentru cele nevaccinate..

Groupama Asigurări a decis să acopere în continuare riscurile asociate virusului Sars-Cov-2, dar doar pentru clienţii vaccinaţi cu schema completă, potrivit informaţiilor transmise de companie. Decizia se aplică din 15 noiembrie 2021, în cazul asigurărilor de sănătate şi de viaţă. De la începutul pandemiei şi până în prezent, Groupama a plătit despăgubiri de peste 3,9 mil. lei pentru evenimente cauzate de infecţia cu COVID-19, evenimente acoperite în mod derogatoriu pentru poliţele de asigurare de viaţă, asigurările de sănătate şi cele de călătorii în străinătate.

„Încă de la începutul crizei sanitare am luat rapid decizii importante pentru a răspunde cât mai bine nevoilor reale ale clienţilor noştri. Una dintre aceste decizii a fost acoperirea derogatorie a evenimentelor cauzate de infectarea cu virusul Sars-CoV-2, fără costuri suplimentare pentru clienţi. Astăzi, din fericire, avem un vaccin care s-a dovedit a fi eficient în prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2 şi foarte eficient în limitarea efectelor pe care acesta le are asupra organismului în cazul îmbolnăvirii. Am intrat, aşadar, într-o nouă etapă, în care responsabilitatea are un alt înţeles“ a transmis Călin Matei, director general adjunct al Groupama.

Din decizia de restrângere a acoperirilor pentru evenimentele cauzate de diagnosticarea cu COVID-19 doar pentru clienţii vaccinaţi sunt exceptate situaţiile în care acoperirile specifice COVID-19 sunt parte integrată a condiţiilor contractului de asigurăre şi nu doar acoperiri derogatorii. În cazul contractelor de asigurare pentru călătorii în străinătate, acoperirile rămân în continuare valabile, atât pentru persoanele vaccinate, cât şi pentru cele nevaccinate.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!