2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Groupama lansează o nouă asigurare de sănătate pentru angajaţii IMM-urilor, dedicată spitalizării şi chirurgiei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Asigurarea de sănătate privată este un produs pentru situaţiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitalele private, cât şi de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical şi a asigurării de stat... Ea este totodată şi un instrument de motivare şi fidelizare a angajaţilor, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat“... „Asigurarea de sănătate - spitalizare şi chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situaţii sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează... Groupama, unul dintre cei mai mare asigurători din piaţă, a creat un nou produs de asigurare de sănătate pentru spitalizare şi chirurgie dedicat IMM-urilor, potrivit informaţiilor transmise de companie..

Groupama, unul dintre cei mai mare asigurători din piaţă, a creat un nou produs de asigurare de sănătate pentru spitalizare şi chirurgie dedicat IMM-urilor, potrivit informaţiilor transmise de companie. Asigurarea de sănătate privată este un produs pentru situaţiile medicale care necesită spitalizare sau chirurgie, atât în spitalele private, cât şi de stat, acesta putând veni în completarea abonamentului medical şi a asigurării de stat. Astfel, angajatorii pot opta între o asigurare economică cu îndemnizaţie fixă, indiferent de spitalul ales, sau o asigurare flexibilă, care include şi decontarea directă sau rambursarea facturii, pentru serviciile în spitale private din România sau din străinătate.

„Asigurarea de sănătate – spitalizare şi chirurgie dedicată persoanelor juridice înseamnă în primul rând continuitate, deoarece sănătatea unei afaceri este în multe situaţii sinonimă cu sănătatea echipei pe care acea afacere se bazează. Ea este totodată şi un instrument de motivare şi fidelizare a angajaţilor, care vine în completarea serviciilor medicale garantate în sistemul public de sănătate sau a unui abonament medical privat“, a declarat Călin Matei, director general adjunct Groupama. Pentru opţiunea Regina Maria există beneficiul decontării directe, conform condiţiilor contractuale. Suma asigurată anuală pentru fiecare angajat porneşte de la 5.000 lei şi poate fi multiplicată de maxim 5 ori, până la 25.000 lei per angajat pe an. Asigurarea se reînnoieşte anual, clientul având şi posibilitatea de a alege frecvenţa de plată. În plus, costul asigurării este deductibil din venitul impozabil.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!