1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – Horia Lupu, Agra Asigurări: A crescut numărul asigurărilor după 2020, dar nu se datorează doar secetei, ci şi mişcărilor care sunt în piaţă. O parte din asigurători au dispărut sau şi-au redus portofoliul – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Anul 2021 a adus o creştere a numărului poliţelor de asigurare cu 20-30% pentru compania Agra Asigurări, singura firmă din România dedicată exclusiv asigurărilor agricole, generată de efectele secetei pedologice din anul agricol precedent şi schimbărilor din piaţa asigurărilor..

Anul 2021 a adus o creştere a numărului poliţelor de asigurare cu 20-30% pentru compania Agra Asigurări, singura firmă din România dedicată exclusiv asigurărilor agricole, generată de efectele secetei pedologice din anul agricol precedent şi schimbărilor din piaţa asigurărilor.

„A crescut numărul asigurărilor după 2020, dar nu cred că se datorează doar secetei, ci şi mişcărilor care sunt în piaţă. O parte din asigurători au dispărut sau au redus din portofoliu. Noi, momentan, asigurăm doar cultura mare (de cereale – n. red.)“, a spus pentru ZF Horia Lupu, director ge­neral al Agra Asigurări în România, la târgul cu profil agricol Indagra.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!