24.8 C
București
miercuri, iulie 6, 2022

Banking & Servicii financiare – Informaţia serii din Ucraina! Zelenski a luat decizia finală. A semnat deja – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

„Am venit, am văzut şi l-am demis pe şeful serviciilor de securitate din regiune (Harkov), deoarece nu a lucrat la apărarea oraşului din primele zile ale războiului, ci s-a gândit doar la el însuşi”, a explicat astăzi Volodimir Zelenski într-o postare video de pe pagina oficială de Facebook a Biroul Președintelui Ucrainei. Acesta a adăugat

„Am venit, am văzut şi l-am demis pe şeful serviciilor de securitate din regiune (Harkov), deoarece nu a lucrat la apărarea oraşului din primele zile ale războiului, ci s-a gândit doar la el însuşi”, a explicat astăzi Volodimir Zelenski într-o postare video de pe pagina oficială de Facebook a Biroul Președintelui Ucrainei.

Acesta a adăugat că bombardamentele ruseşti au distrus toată infrastructura critică din Severodoneţk, iar „scopul principal” al armatei ruse este ocuparea completă a orașului respectiv.

Menționăm faptul că Biroul Prezidențial din Ucraina a transmis duminică seară că Volodimir Zelenski a vizitat pentru prima dată trupele ucrainene de pe linia frontului din regiunea nord-estică Harkov.

Volodimir Zelenski a ieșit pentru prima dată din Kiev

Vizita lui Volodimir Zelenski de duminică după-amiază a fost prima sa apariție oficială din afara Kievului de la începutul războiului din Ucraina.

„Vă riscați viețile pentru noi toți și pentru țara noastră”, le-a spus Volodimir Zelenski soldaților ucraineni, cărora le-a oferit cadouri pentru curajul lor.

Acesta a vizitat duminică pozițiile de conducere ale armatei ucrainene, a inspectat infrastructura distrusă din Harkov și a ținut o ședință oficială cu responsabilii militari din regiunea respectivă.

Liderul militar regional i-a spus personal lui Volodimir Zelenski că 31% din teritoriul regiunii nord-estice este ocupat complet de forțele ruse.

De asemenea, șeful de cabinet al lui Volodimir Zelenski, Andrii Iermak, a scris pe contul său de Telegram că preşedintele ucrainean a vizitat şi oraşul ucrainean Harkov (al doilea cel mai mare oraș din Ucraina).

Potrivit spuselor sale, Volodimir Zelenski a vizitat clădirile rezidenţiale distruse, spunând că trebuie construite altele în loc, prevăzute cu adăposturi anti-bombe, relatează agenția de presă Reuters.

Totodată, Volodimir Zelenski a declarat duminică că situația actuală este foarte complicată, în special în anumite zone din Donbas și în regiunea nord-estică Harkov.

Volodimir Zelenski a prezentat situația actuală din Ucraina

Într-un nou discurs adresa națiunii sale, președintele ucrainean spune că zonele cheie de luptă de pe front sunt orașele ucrainene Severodoneţk, Lisiceansk, Bahmut și Popasna, dar mai există și alte orașe importante în care ofensiva rusă este „concentrată”.

„Situaţia este foarte complicată. Mai ales în acele zone din Donbas şi regiunea Harkov, unde armata rusă încearcă să obţină măcar un rezultat pentru ea însăşi. Zonele cheie de luptă pe front sunt încă Severodoneţk, Lisiceansk, Bahmut, Popasna şi alte oraşe în care este concentrată ofensiva rusă.

Dar apărarea noastră ţine. Acolo este extrem de greu. Şi sunt recunoscător tuturor celor care îndură acest atac al ocupanţilor. Lucrăm în fiecare zi pentru a ne consolida apărarea”, a declarat duminică președintele ucrainean.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

spot_img

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!