11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Banking & Servicii financiare – Intesa Sanpaolo Bank devine a noua bancă din România care permite plăţi instant către o altă bancă: transferul are loc în 4 secunde, în limita a 50.000 lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Intesa Sanpaolo Bank a lansat serviciul de plăţi online în lei care permite transferurile în cel mult 10 secunde de la iniţierea plăţii, sistemul de plăţi interbancare instant fiind tot mai solicitat, atât de clienţii persoane fizice...

„Extinderea soluţiei de core bancar şi a aplicaţiei de internet banking furnizate de ASEE pentru a facilita generarea şi procesarea instrucţiunilor de tip instant, în conformitate cu regulile de sistem ale TransFond, a fost un pas firesc de dezvoltare pentru a acomoda nevoile curente ale clienţilor bancari de accesare de servicii financiare rapide...

Intesa Sanpaolo Bank a lansat serviciul de plăţi online în lei care permite transferurile în cel mult 10 secunde de la iniţierea plăţii, sistemul de plăţi interbancare instant fiind tot mai solicitat, atât de clienţii persoane fizice, cât şi de persoanele juridice.

Intesa Sanpaolo Bank este cea de-a noua bancă din România care oferă clienţilor posibilitatea de plăţi instant. Acestea pot fi efectuate în aproximativ 4 secunde şi în limita a 50.000 de lei, cu condiţia ca transferul să se facă către un cont deschis la o bancă ce oferă acelaşi serviciu.

„Aderarea Intesa Sanpaolo Bank la grupul băncilor care au implementat serviciul de plăţi interbancare instant face parte din strategia noastră de digitalizare a produselor şi serviciilor băncii. Prin serviciul Plăţi Instant le oferim clienţilor noştri, persoane fizice şi entităţi economice, o nouă experienţă bancară şi un nou mod de gestionare a banilor. Posibilitatea de a transfera bani în timp real, oricând, inclusiv în afara orelor obişnuite de program, în deplină siguranţă, către alte bănci din România, va fi curând noul standard de plată. Serviciul este disponibil pentru plăţile în lei efectuate prin intermediul aplicaţiei Internet Banking I@Bank”, a declarat Dan Sandu, Director General Intesa Sanpaolo Bank.

Serviciul a fost implementat prin colaborarea cu Asseco SEE (ASEE) România.

„Extinderea soluţiei de core bancar şi a aplicaţiei de internet banking furnizate de ASEE pentru a facilita generarea şi procesarea instrucţiunilor de tip instant, în conformitate cu regulile de sistem ale TransFond, a fost un pas firesc de dezvoltare pentru a acomoda nevoile curente ale clienţilor bancari de accesare de servicii financiare rapide, disponibile 24/7, care oferă transfer imediat de valoare. Prin prisma parteneriatului îndelungat pe care ASEE îl are cu Intesa Sanpaolo Bank, urmărim în permanenţă ca soluţiile software furnizate să fie relevante pentru strategia de digitalizare a băncii şi să contribuie la atragerea şi retenţia clienţilor persoane fizice si juridice”, a declarat Alina Enache, Sales Manager, Banking Business Unit ASEE România.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo, cel mai important grup bancar din Italia.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!