4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Banking & Servicii financiare – Investitorii, tranzacţii de 60 de milioane de lei cu acţiuni Banca Transilvania în şedinţa de luni – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Luni, la ora 17.10, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti erau înregistrate 451 de tranzacţii cu un număr de23,3 milioane de acţiuni Banca Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit din România, care se ridicau la 59,4 milioane de lei, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB... Banca Transilvania are 16,1 miliarde de lei capitalizare, după ce acţiunile sale s-au apreciat cu 25,4% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 1,9 miliarde de lei, arată datele BVB..

Luni, la ora 17.10, în sistemul Bursei de Valori Bucureşti erau înregistrate 451 de tranzacţii cu un număr de23,3 milioane de acţiuni Banca Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit din România, care se ridicau la 59,4 milioane de lei, potrivit datelor agregate de ZF de la BVB.

Valoarea tranzacţiilor, care au fost realizate pe segmentul REGS, indică cel mai probabil prezenţa unor investitori instituţionali în piaţă. Potrivit calculelor realizate de ZF, acţiunile TLV tranzacţionate luni corespund unui procent de 0,37% din capitalul social al băncii de la Cluj.

Banca Transilvania are 16,1 miliarde de lei capitalizare, după ce acţiunile sale s-au apreciat cu 25,4% de la începutul anului, pe fondul unor tranzacţii de 1,9 miliarde de lei, arată datele BVB. Banca Transilvania a obţinut după S1/2021 un profit net de 901 mil. lei, în creştere cu 48,3% comparativ cu câştigul din S1/2020, perioadă marcată puternic de pandemia de COVID-19.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!