4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Banking & Servicii financiare – Joi, 4 noiembrie, BRD iese la tablă cu rezultatele pe T3/2021. Urmează BVB pe 11 noiembrie pentru ca ulterior nouă companii din BET să raporteze pe 12 noiembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Joi, 4 noiembrie 2021, BRD SocGen - una dintre cele mai mari bănci din România, îşi va raporta rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din 2021, fiind astfel al treilea emitent din BET cu raportări după TeraPlast (25 octombrie) şi Petrom (29 octombrie)... Ulterior, pe 11 noiembrie vine rândul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) – operatorul pieţei de capital din România pentru ca a doua zi investitorii să fie pregătiţi pentru cea mai aglomerată şedinţă de raportări financiare din acest an: nu mai puţin de 9 companii din BET ies la tablă cu rezultatele pe 12 noiembrie 2021..

Joi, 4 noiembrie 2021, BRD SocGen – una dintre cele mai mari bănci din România, îşi va raporta rezultatele financiare aferente primelor nouă luni din 2021, fiind astfel al treilea emitent din BET cu raportări după TeraPlast (25 octombrie) şi Petrom (29 octombrie).

Ulterior, pe 11 noiembrie vine rândul Bursei de Valori Bucureşti (BVB) – operatorul pieţei de capital din România pentru ca a doua zi investitorii să fie pregătiţi pentru cea mai aglomerată şedinţă de raportări financiare din acest an: nu mai puţin de 9 companii din BET ies la tablă cu rezultatele pe 12 noiembrie 2021.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!