4.4 C
București
marți, decembrie 7, 2021

Banking & Servicii financiare – Lovitură totală pentru cei care stau la bloc! Se întâmplă chiar înainte de venirea iernii – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Gabriela Firea a mai spus că în următoarea ședință de Consiliul General, cea care va avea loc pe data de 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor ”să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 de lei pe gigacalorie” ”În următoarea ședință de Consiliu General... ”Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă.

Lovitură totală pentru cei care stau la bloc! Se întâmplă chiar înaintea iernii

Bucureștenii au parte de vești proaste chiar înainte de începutul iernii. Aceștia vor fi nevoiți să plătească aproape dublu anul acesta pentru căldură și apă caldă. Cu toate că Primăria Municipiului București majorează subvenția, acest lucru nu este suficient pentru ca oamenii să nu simtă scumpirile. În loc de 164 de lei pe gigacalorie, bucureștenii ar putea plăti un preț de 280 de lei, informează Antena 3.

În 2020, bucureștenii plăteau pentru gigacalorie un preț de 164 de lei. Anul acesta, având în vedere creșterile de prețuri, Primăria Capitalei a fost nevoită să vină cu un ajutor pentru această subvenție.

Așadar, până la data de 12 ianuarie 2022, respectiv factura din luna decembrie, bucureștenii vor primi un preț final de 280 de leu pe gigacalorie cu tot cu TVA. Din 13 ianuarie 2022, TVA-ul pentru agentul termic va scădea, iar bucureștenii vor plăti 267 de lei pe gigacalorie.

Potrivit informațiilor Antena 3, prețul final pentru energie termică pentru apă caldă și căldură va fi de 318 lei.

Gabriela Firea a reacționat dur cu privire la prețurile pe care vor trebui să le plătească bucureștenii

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se arată revoltată de modul în care ”Nicușor Dan are grijă de bucureșteni, așa cum a promis în campanie”.

”Facturi uriașe în Capitală! Nicușor Dan “are grijă de bucureșteni”, așa cum a promis în campanie! În “Noul București”, primarul general solicită ca factura plătită pentru căldură și apă caldă, de către locuitorii Capitalei, să crească cu 75%, de la 1 decembrie!
După un an în care apa caldă și căldura mai mult au lipsit decât au fost, Nicușor Dan își arată adevărata competență: încarcă facturile oamenilor cărora oricum nu le livrează nici apă, nici căldură!”, notează aceasta.

Gabriela Firea a mai spus că în următoarea ședință de Consiliul General, cea care va avea loc pe data de 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor ”să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 de lei pe gigacalorie”

”În următoarea ședință de Consiliu General, programată pe 26 noiembrie, Nicușor Dan va cere consilierilor să voteze majorarea tarifului plătit de populație până la 280 lei/Gcal!
Adică, în decembrie, pentru un apartament cu 3 camere, 3 persoane, creșterea va fi de la 200 lei la 344 de lei, iar pentru 2 camere, 2 persoane creșterea va fi de la 159 lei la 273 lei!
Această majorare vine imediat după ce a trimis și târziu, și greșit, cererea prin care PMB solicita ajutor pentru încălzire de la Guvern. Evident, nu a primit niciun ban.
În conditiile în care toate preturile cresc si vor mai creste, bucurestenii sunt loviti direct, fara nici un avertisment, si de aceasta noua majorare!”, a mai notat fostul primar general al Capitalei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.capital.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!