1.7 C
București
luni, decembrie 6, 2021

Banking & Servicii financiare – Microgranturi pentru antreprenori, prin Banca Transilvania – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Ulterior deschiderii contului curent, banca va deschide automat subcontul de grant imediat ce primeşte lista aplicanţilor de la minister; Costuri pentru toate tranzacţiile în/din subcontul de grant BT sunt zero... A început înscrierea online pentru a doua sesiune a măsurii Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile în valoare de 2.000 de euro, iar antreprenorii pot alege Banca Transilvania ca bancă parteneră... Pentru clienţii BT, banca va deschide automat subcontul de grant, după primirea listei aplicanţilor de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului... Fondurile sunt alocate în ordinea aplicării, iar formularul de înscriere rămâne activ 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii perioadei, în funcţie de disponibilitatea bugetului alocat de Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului pentru această măsură..

A început înscrierea online pentru a doua sesiune a măsurii Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile în valoare de 2.000 de euro, iar antreprenorii pot alege Banca Transilvania ca bancă parteneră.

Conform unui comunicat, destinaţia banilor poate fi o serie de cheltuieli, precum stocuri de materii prime, materiale, mărfuri, datorii curente, restanţe, chirii etc.

BT este bancă principală în Programul Operaţional Competitivitate 2014 – 2020, iniţiat anul trecut. Prin Măsura 1, Banca Transilvania susţine 11.340 de firme, 60% dintre cele înscrise în program alegând BT.

Pentru clienţii BT, banca va deschide automat subcontul de grant, după primirea listei aplicanţilor de la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. Business-urile care aleg BT, dar nu sunt clienţi ai Băncii Transilvania, îşi pot deschide online cont curent (NEOcont business). Firmele beneficiază automat de servicii de Internet & Mobile Banking. Ulterior deschiderii contului curent, banca va deschide automat subcontul de grant imediat ce primeşte lista aplicanţilor de la minister;

Costuri pentru toate tranzacţiile în/din subcontul de grant BT sunt zero.

De microgranturi pot beneficia microîntreprinderile şi IMM-urile care fac dovada că nu au salariaţi cu contract individual de muncă la 31 decembrie 2019, PFA-urile/întreprinderile individuale/întreprinderile familiale/ONG-urile sau alţi profesionişti, conform Art. 3, alin. (2) din Legea nr. 287/2009 – Codul Civil cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa 1 din OUG 130 şi PFA-urile/cabinetele medicale individuale implicate în transportul, echiparea, evaluarea, diagnosticarea şi tratamentul persoanelor cu COVID-19.

Fondurile sunt alocate în ordinea aplicării, iar formularul de înscriere rămâne activ 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii perioadei, în funcţie de disponibilitatea bugetului alocat de Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului pentru această măsură.

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 18% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, 3 linii de business, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!