4 C
București
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Banking & Servicii financiare – Mihaela Bîciu pleacă din poziția de CEO Tradeville, după 24 de ani în companie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Oricum indiferent ce voi face, voi construi cu pasiune si in totala armonie cu valorile mele: respect pentru oameni, responsabilitate sociala si dorinta de a realiza ceva remarcabil.” Mihaela Bîciu face parte din Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti..

Mihaela Bîciu pleacă din poziția de CEO Tradeville, după 24 de ani în companie.

Ea a scris pe Facebook: “Probabil ca ar trebui sa spun ceva legat de plecarea mea din pozitia de CEO Tradeville. Trebuie sa recunosc ca nu mi-a placut niciodata sa fiu in lumina reflectoarelor, desi au fost destule momente in care a trebuit sa trag aer in piept si sa vorbesc in public. Acesta e unul dintre astfel de momente, cu mentiunea ca social media imi simplifica mult misiunea.

Da, am ales sa plec din Tradeville, dupa 24 de ani impreuna. Am ales sa fac asta cand firma e in cel mai bun moment al ei de pana acum si am lasat in urma o echipa curajoasa si inventiva. Iau o binemeritata pauza.

Imi voi relua apoi viata profesionala, probabil tot in piata de capital. Oricum indiferent ce voi face, voi construi cu pasiune si in totala armonie cu valorile mele: respect pentru oameni, responsabilitate sociala si dorinta de a realiza ceva remarcabil.”

Mihaela Bîciu face parte din Consiliul de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!