3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – NN şi ING Bank se realiază strategic după ce au fost separate juridic. NN va intermedia credite ipotecare pentru ING Bank. NN are aproape 2.000 de angajaţi şi consultanţi financiari şi un număr de peste 2,2 milioane de clienţi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... NN România, lider pe segmentele de asigurări de viaţă şi pensii private, a început din luna noiembrie 2021 să intermedieze credite ipotecare, în parteneriat cu ING Bank, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii NN... „Prin extinderea portofoliului nostru de soluţii financiare ne propunem să simplificăm experienţa clienţilor care sunt la momentul cumpărării unei locuinţe şi, în acelaşi timp.

♦ Grupul olandez ING a fost forţat să-şi separe divizia de asigurări de activitatea bancară, după ce în 2008 a primit ajutor de la statul olandez.

NN România, lider pe segmentele de asigurări de viaţă şi pensii private, a început din luna noiembrie 2021 să intermedieze credite ipotecare, în parteneriat cu ING Bank, a patra cea mai mare bancă de pe piaţa locală după active, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii NN.

Astfel, NN România introduce interme­die­rea creditelor ipotecare în portofo­liul de servicii oferite, completând pachetul de asigurări ataşate creditelor.

„Prin extinderea portofoliului nostru de soluţii financiare ne propunem să simplificăm experienţa clienţilor care sunt la momentul cumpărării unei locuinţe şi, în acelaşi timp, ne bucurăm că partenerii noştri pot beneficia de expertiza în vânzări a echipei noastre. Parteneriatul cu ING este unic din acest punct de vedere şi creează multiple oportunităţi pentru noi toţi“, spune Gerke Witteveen, chief financial officer la NN.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!