2.9 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Oana Ștefănoiu, ASF: Avem investigații și pe piața Aero – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Și pe această problematică, avem o corespondență cu Bursa de Valori București, avem anumite evaluări ale procedurilor de supraveghere pe care le aplică.” Radu Hanga, presedintele BVB, a spus, recent, ca anul acesta, s-au listat 19 companii, 17 pe piaţa AeRO, două pe piaţa reglementată... “Această efervescență de pe Aero ne-a făcut să solicităm Bursei de Valori Bucuresti, opinia cu privire la măsurile pe care intenționează să le pună în aplicare la nivelul operatorului... Luna trecuta, Bursa de Valori București (BVB) a lansat primul indice pentru piața AeRO, BET AeRO, care include companii reprezentative de pe această piață..

Autoritatea de Supraveghere Financiară are investigații și pe piața Aero, ne-a declarat Oana Ștefănoiu, Director – Direcția Generală SIIF ASF. Ea nu a putut divulga emitenții care sunt investigați.

“Această efervescență de pe Aero ne-a făcut să solicităm Bursei de Valori Bucuresti, opinia cu privire la măsurile pe care intenționează să le pună în aplicare la nivelul operatorului, plecând de la obligațiile pe care le are, nu doar în zona de admitere la tranzacționare, ci și în zona de supraveghere a tranzacțiilor. Și pe această problematică, avem o corespondență cu Bursa de Valori București, avem anumite evaluări ale procedurilor de supraveghere pe care le aplică.”

Radu Hanga, presedintele BVB, a spus, recent, ca anul acesta, s-au listat 19 companii, 17 pe piaţa AeRO, două pe piaţa reglementată. Capitalizarea totală a companiilor care s-au listat pe Bursa de Valori Bucureşti emiţând acţiuni se apropie de un miliard de euro.

Luna trecuta, Bursa de Valori București (BVB) a lansat primul indice pentru piața AeRO, BET AeRO, care include companii reprezentative de pe această piață. La momentul lansării, BET AeRO includea 20 de companii selectate pe bază de criterii cantitative și a pornit de la valoarea de 1.000 de puncte. Lansarea primului indice pe piața AeRO vine ca urmare a dezvoltării pieței și a interesului în creștere al investitorilor pentru companiile listate pe această piață. În primele 9 luni din 2021, 17 noi companii s-au listat pe piața AeRO, cu o capitalizare cumulată de 1,3 miliarde lei.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!