3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Obligațiunile Chronostyle International – operatorul lanțului de magazine Cellini – intră la tranzacționare pe 2 noiembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Restructurarea obligatiunilor a presupus modificarea monedei de emisiune din lei in euro, a valorii nominale din 100 de lei in 100 de euro, a datei de maturitate din 27 noiembrie 2020 in 27 mai 2025, a principalului din 9 milioane de lei in 1,6 milioane de euro, precum si rambursarea anticipata partiala pro-rata a principalului emisiunii de obligatiuni din 2017... Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 2 noiembrie, intra la tranzactionare obligatiunile Chronostyle International, companie care opereaza lantul Cellini, una dintre cele mai vechi retele de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania... Obligatiunile CELL25 provin din restructurarea unei serii de obligatuni emise de companie in noiembrie 2017 in valoare totala de 9 milioane lei si la care au subscris, la acea data, 38 de persoane fizice si juridice..

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca marti, 2 noiembrie, intra la tranzactionare obligatiunile Chronostyle International, companie care opereaza lantul Cellini, una dintre cele mai vechi retele de magazine de bijuterii si ceasuri din Romania. Obligatiunile au o valoare totala de 1,6 milioane de euro si se vor tranzactiona pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare sub simbolul bursier CELL25. Fondurile atrase vor sustine extinderea retelei de magazine proprii si cresterea vanzarilor on-line.

Chronostyle International a vandut in cadrul unui plasament privat derulat in mai 2020 un numar de 16.000 de obligatiuni corporative, garantate si neconvertibile. Obligatiunile au o valoare nominala de 100 euro, maturitate de 5 ani si un cupon de 7% pe an platibil trimestrial. Emisiunea este garantata cu o proprietate imobiliara din Bucuresti cu o valoare de piata de peste 3 milioane de euro.

Obligatiunile CELL25 provin din restructurarea unei serii de obligatuni emise de companie in noiembrie 2017 in valoare totala de 9 milioane lei si la care au subscris, la acea data, 38 de persoane fizice si juridice. Restructurarea obligatiunilor a presupus modificarea monedei de emisiune din lei in euro, a valorii nominale din 100 de lei in 100 de euro, a datei de maturitate din 27 noiembrie 2020 in 27 mai 2025, a principalului din 9 milioane de lei in 1,6 milioane de euro, precum si rambursarea anticipata partiala pro-rata a principalului emisiunii de obligatiuni din 2017. Ultima plata a cuponului si rambursarea partiala a principalului au fost realizate in 27 mai 2020, data care este considerata data de emisiune pentru noile obligatiuni. Ambele plasamente private de obligatiuni, din 2017 si 2020, au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!