3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Obligațiunile Ocean Credit IFN intră la tranzacționare pe 3 noiembrie – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca miercuri, 3 noiembrie, intra la tranzactionare obligatiunile Ocean Credit IFN, in valoare de 1,86 milioane de euro... Echipa Ocean Credit IFN va suna pe 3 noiembrie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii obligatiunilor companiei la bursa..

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca miercuri, 3 noiembrie, intra la tranzactionare obligatiunile Ocean Credit IFN, in valoare de 1,86 milioane de euro. Obligatiunile se vor tranzactiona pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare sub simbolul bursier OCIFN26E. Fondurile atrase vor sustine cresterea capacitatii de creditare si investitii in fintech, potrivit unui comunicat.

Ocean Credit IFN a vandut in cadrul unui plasament privat derulat in iulie 2021 un numar de 18.668 de obligatiuni corporative subordonate, negarantate. Obligatiunile au o valoare nominala de 100 euro, cu scadenta de 5 ani si o rata a cuponului fixa de 8,75% pe an, platibila trimestrial. Plasamentul privat si listarea obligatiunilor au fost realizate cu sprijinul Goldring.

Echipa Ocean Credit IFN va suna pe 3 noiembrie clopotelul Bursei de Valori Bucuresti cu ocazia inceperii tranzactionarii obligatiunilor companiei la bursa. Evenimentul va avea loc online si fi transmis LIVE, de la ora 10:00, pe canalele social media ale BVB Facebook, YouTube si LinkedIn.


Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!