1.7 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023

Banking & Servicii financiare – Pierre Antoine Dusoulier, iBanFirst: Foarte probabil, în regiunea României se va întâmpla ce s-a întâmplat în Silicon Valley şi este foarte bine să fii aici acum – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO iBanFirst, a spus, la ZF iBanFirst Regional Business Summit, că dezvoltarea tehnologiei din regiunea Europei de Sud-Est va fi exponenţială şi este foarte bine pentru companiile care sunt aici.

„Am văzut în Europa, în Franţa, acum 10 ani, că nu era un ecosistem de antreprenori.

La eveniment sunt prezenţi antreprenori şi manageri din România, Bulgaria şi Ungaria, liderii unor companii care s-au extins cu succes în regiune.

Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO iBanFirst, a spus, la ZF iBanFirst Regional Business Summit, că dezvoltarea tehnologiei din regiunea Europei de Sud-Est va fi exponenţială şi este foarte bine pentru companiile care sunt aici.

„Am văzut în Europa, în Franţa, acum 10 ani, că nu era un ecosistem de antreprenori. Am început să investim, să creăm acest ecosistem. Este nevoie de acest ecosistem, pentru că poate aduce creştere exponenţială. Foarte probabil, aici în regiune se va întâmpla ce s-a întâmplat în Silicon Valley şi este foarte bine să fii aici acum”, a spus el.

Ziarul Financiar şi fintechul iBanFirst organizează astăzi conferinţa Regional Business Summit:  How can Eastern Europe born companies expand internationally. La eveniment sunt prezenţi antreprenori şi manageri din România, Bulgaria şi Ungaria, liderii unor companii care s-au extins cu succes în regiune.

Ce a mai spus Pierre Antoine Dusoulier:

Ne-am gândit cum putem deveni la fel de puternici ca Revolut în România, dar pentru companii. Am vrut să ajutăm IMM-urile să facă plăti mai rapide, mai ieftine şi într-un mod mai transparent. Suntem foarte fericiţi că suntem aici, este o piaţă grozavă. România este o piaţă mare.

Dacă va uitaţi la rata de creştere economică, este mare în regiune, populaţia este tânără, sunt multe oportunităţi. În cinci sau zece ani, regiunea va fi mult mai puternică. Este o regiune foarte agilă.

Am văzut în Europa, în Franţa, acum 10 ani, că nu era un ecosistem de antreprenori. Am început să investim, să creăm acest ecosistem. Este nevoie de acest ecosistem, pentru că poate aduce creştere exponenţială. Foarte probabil, aici în regiune se va întâmpla ce s-a întâmplat în Silicon Valley şi este foarte bine să fii aici acum. 

Chiar şi cu un produs bun, dacă nu ai un vis măreţ, nu ajungi nicăieri. Modul de gândire este foarte important.

Cred că succesul pentru o companie depinde de oamenii pe care îi ai. Chiar dacă suntem o companie de tehnologie, depindem de oameni. Este foarte important să ai oameni pentru extindere.

Cibersecurity cred că este o industrie foarte importantă pentru viitor.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!