3.1 C
București
miercuri, decembrie 8, 2021

Banking & Servicii financiare – Profit de 1,1 mld. lei la BCR în 9 luni/2021, în creştere cu 35% după saltul creditării cu 11%. Sergiu Manea, CEO: Avem peste 4.000 de companii finanţate, o treime din credite fiind investiţii. Venitul operaţional al BCR a depăşit 2,77 mld. lei după o creştere cu 6%. Portofoliul de credite a crescut cu 11% în 9 luni din 2021 faţă de 2020, la 46,6 mld. lei – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... El a adus în discuţie cele peste 4.000 de companii finanţate anul acesta de BCR, o treime dintre credite fiind investiţii, pre cum şi semnarea acordului de cola borare dintre BCR şi ROREG pentru a accelera atra gerea investiţiilor din fonduri euro pe ne pentru România SA şi România SRL... euro), în creştere cu 35% faţă de câştigul din primele nouă luni din 2020, în condiţiile creşterii creditării şi a veniturilor, dar şi ca urmare a alocării de costuri cu riscul mai reduse... Scopul nostru este de a acţio na ca o ancoră care dă siguranţă economi ei, atât prin sprijinirea programelor ga rantate de stat şi a fondurilor europene, cât şi prin soluţii personalizate de finanţare“.

Activele BCR au trecut de 84 mld. lei după o creştere cu 7,8%.

Grupul BCR, care include a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală, a ob­ţi­nut în primele nouă luni din 2021 un profit net de 1,14 mld. lei (232,5 mil. euro), în creştere cu 35% faţă de câştigul din primele nouă luni din 2020, în condiţiile creşterii creditării şi a veniturilor, dar şi ca urmare a alocării de costuri cu riscul mai reduse.

„Dincolo de cifre şi de rezultatele financiare, în astfel de momente de bilanţ, ne uităm la impactul real şi la schimbările pozitive pe care proiectele noastre le aduc în societate. Scopul nostru este de a acţio­na ca o ancoră care dă siguranţă economi­ei, atât prin sprijinirea programelor ga­rantate de stat şi a fondurilor europene, cât şi prin soluţii personalizate de finanţare“, a declarat Sergiu Manea, CEO al BCR.

El a adus în discuţie cele peste 4.000 de companii finanţate anul acesta de BCR, o treime dintre credite fiind investiţii, pre­cum şi semnarea acordului de cola­borare dintre BCR şi ROREG pentru a accelera atra­gerea investiţiilor din fonduri euro­pe­ne pentru România SA şi România SRL.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!