3.4 C
București
marți, noiembrie 30, 2021

Banking & Servicii financiare – Profitul OTP a scăzut cu 65% după 9 luni, la 14 mil. lei. Cheltuielile: plus 23%. Gyula Fatér, CEO: Implementăm strategia de creştere Apollo şi multe programe de transformare – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -spot_img

Sumarizare automata

... lei în pri me le nouă luni din 2021, în scă dere cu 65% faţă de re zul ta tul din aceeaşi pe rioa dă a anului tre cut, în con di ţiile majo rării chel tu ielilor ope raţio na le cu 23%.

Şeful OTP Bank vorbeşte despre cheltuieli semnificative pentru proiectele interne, o creştere generală a echipei, care, alături de costurile necesare pentru provizioane, se reflectă în profitabilitate.

OTP Bank România, subsidiara de pe piaţa românească a celui mai mare grup bancar din Ungaria, a înregistrat un profit con­­solidat după impo­zi­tare de 14 mil. lei în pri­me­le nouă luni din 2021, în scă­dere cu 65% faţă de re­zul­ta­tul din aceeaşi pe­rioa­dă a anului tre­cut, în con­di­ţiile majo­rării chel­tu­ielilor ope­raţio­na­le cu 23%, po­tri­vit ra­por­tului fi­nan­ciar pu­blicat la Buda­pesta, care pre­zin­tă re­zultatele conso­li­date ajus­tate în con­for­mitate cu standardele de raportare ale grupului.

Profitul operaţional din primele no­uă luni ale anului a fost de 87 mil. lei, cu 36% sub nivelul din aceeaşi perioadă a anului trecut

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.zf.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Urmareste-ți competitia in social media!